LEGO Hidden Side De Newbury Spookschool - 70425

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Hidden Side

Durf jij de verborgen kant van Newbury High te bezoeken? Download de LEGO® Hidden Side™ app en richt je telefoon op de school om deze tot leven te laten komen. Ontdek wat er in de app gebeurt wanneer je met het model speelt. Verken de steeds veranderende verborgen kant, los...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€130.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€130.00

Beschrijving LEGO

Durf jij de verborgen kant van Newbury High te bezoeken? Download de LEGO® Hidden Side™ app en richt je telefoon op de school om deze tot leven te laten komen. Ontdek wat er in de app gebeurt wanneer je met het model speelt. Verken de steeds veranderende verborgen kant, los nieuwe mysteries op, vind coole voorwerpen, vang alle spoken, voeg ze toe aan je spokenverzameling en versla de spokenbaas Dhr. Nibs... als je durft tenminste! Kun jij de helden Jack Davids en Parker Jackson helpen om de spoken te verslaan en ervoor zorgen dat alles op school weer normaal wordt?...

Durf jij de verborgen kant van Newbury High te bezoeken? Download de LEGO® Hidden Side™ app en richt je telefoon op de school om deze tot leven te laten komen. Ontdek wat er in de app gebeurt wanneer je met het model speelt. Verken de steeds veranderende verborgen kant, los nieuwe mysteries op, vind coole voorwerpen, vang alle spoken, voeg ze toe aan je spokenverzameling en versla de spokenbaas Dhr. Nibs... als je durft tenminste! Kun jij de helden Jack Davids en Parker Jackson helpen om de spoken te verslaan en ervoor zorgen dat alles op school weer normaal wordt? Bewonder alle details en probeer de verborgen kamer en de aanwijzingen te vinden. Of bedenk je eigen spannende spokenjacht-avonturen met deze geweldige LEGO bouwset! Eigenschappen: Download de LEGO® Hidden Side™ app en richt je smartphone op de Newbury Spookschool om de school tot leven te laten komen. Beweeg je telefoon en ontdek hoe de verborgen omgeving rondom het model steeds verandert. Dit speelgoed met augmented reality is inclusief 8 figuren: Jack Davids met een smartphone en een minifiguur van het meisje Parker L. Jackson met een smartphone, Douglas Elton, Rose Davids, schooldirecteur Dhr. Clarke, leerlingen Paola en Wade en Spencer, het spookhondje van Davids. Dit schoolspeelgoed bevat talloze leuke details om fantasierijk spel te stimuleren, zoals een verborgen kamer, een bushalte aan de voorkant, een computerlokaal, een bibliotheek, een toilet, een scheikundelokaal en een klokkentoren. De hele school kan worden omgetoverd tot een echte spookschool. De LEGO® Hidden Side™ speelsets spelen zich af in het fictionele stadje Newbury, waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen. Met de sets kunnen kinderen op spokenjacht gaan en de spannendste avonturen beleven waarbij de fysieke LEGO modellen worden gecombineerd met een volledig interactieve speelervaring met augmented reality. Bouw en speel met de fysieke bouwset en laat deze vervolgens tot leven komen door er via de AR-app naar te kijken en mee te spelen. De LEGO® Hidden Side™ app is als een raam waarachter een coole en spookachtige verborgen kant opdoemt met uitdagende mysteries om op te lossen, spoken om te verslaan en in iedere set een unieke spokenbaas, zoals Dhr. Nibs, om het tegen op te nemen. Om de complete speelervaring met augmented reality te kunnen beleven, is een tablet of smartphone vereist (niet inbegrepen). Compatibel met bepaalde iOS en Android apparaten. Controleer of je apparaat geschikt is op www.LEGO.com/devicecheck. Kinderen moeten om toestemming vragen voordat ze online gaan. De spookschool is ca. 30 cm hoog, 43 cm breed en 26 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Hidden Side
Merk LEGO
EAN 5702016367218
Legocode 70425
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016367218

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Hidden Side De Newbury Spookschool - 70425 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016367218 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Hidden Side De Newbury Spookschool - 70425' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Hidden Side Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70425

Waar is LEGO Hidden Side De Newbury Spookschool - 70425 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Hidden Side De Newbury Spookschool - 70425 met het legonummer 70425 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Hidden Side De Newbury Spookschool - 70425?

Het lego nummer van LEGO Hidden Side De Newbury Spookschool - 70425 is 70425 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Hidden Side De Newbury Spookschool - 70425 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Hidden Side De Newbury Spookschool - 70425 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Hidden Side De Newbury Spookschool - 70425 momenteel in de aanbieding is.