LEGO Galaxy Squad Vermin Vaporizer - 70704

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Galaxy Squad

Bestrijd de schorpioen in de Vermin Vaporizer met laboratorium, computer, raketten, kanonnen, splitsfunctie en een buggy. Inhoud: Inclusief 3 minifiguren: Chuck Stonebreaker, robotassistent en een alien insect, allen met wapens • Inclusief laboratorium, computer, raketten, splitsfunctie en grote kanonnen Ook inclusief alien schorpioen en splitsbare Vermin Vaporizer met 2 afzonderlijke...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€149.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€149.99

Beschrijving LEGO

Bestrijd de schorpioen in de Vermin Vaporizer met laboratorium, computer, raketten, kanonnen, splitsfunctie en een buggy. Inhoud: Inclusief 3 minifiguren: Chuck Stonebreaker, robotassistent en een alien insect, allen met wapens • Inclusief laboratorium, computer, raketten, splitsfunctie en grote kanonnen Ook inclusief alien schorpioen en splitsbare Vermin Vaporizer met 2 afzonderlijke voertuigen: mech en strijdbuggy Mech met cockpit die open kan, raketten, grote kanonnen en verstelbare armen, benen en romp • De strijdbuggy heeft afneembare blasters en banden Alien schorpioen met raketten en een cocon Inclusief schild accessoire Wapens: alien sonisch kanon, 2 blasters en een energiezwaard kanon Met de splitsfunctie...

Bestrijd de schorpioen in de Vermin Vaporizer met laboratorium, computer, raketten, kanonnen, splitsfunctie en een buggy. Inhoud: Inclusief 3 minifiguren: Chuck Stonebreaker, robotassistent en een alien insect, allen met wapens • Inclusief laboratorium, computer, raketten, splitsfunctie en grote kanonnen Ook inclusief alien schorpioen en splitsbare Vermin Vaporizer met 2 afzonderlijke voertuigen: mech en strijdbuggy Mech met cockpit die open kan, raketten, grote kanonnen en verstelbare armen, benen en romp • De strijdbuggy heeft afneembare blasters en banden Alien schorpioen met raketten en een cocon Inclusief schild accessoire Wapens: alien sonisch kanon, 2 blasters en een energiezwaard kanon Met de splitsfunctie krijgt je held 2 verschillende voertuigen! • Analyseer de cocons in het laboratorium van de Vermin Vaporizor!

Kenmerken
Serie LEGO Galaxy Squad
Merk LEGO
EAN 5702014975149
Legocode 70704
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702014975149

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Galaxy Squad Vermin Vaporizer - 70704 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702014975149 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Galaxy Squad Vermin Vaporizer - 70704' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Galaxy Squad Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70704

Waar is LEGO Galaxy Squad Vermin Vaporizer - 70704 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Galaxy Squad Vermin Vaporizer - 70704 met het legonummer 70704 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Galaxy Squad Vermin Vaporizer - 70704?

Het lego nummer van LEGO Galaxy Squad Vermin Vaporizer - 70704 is 70704 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Galaxy Squad Vermin Vaporizer - 70704 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Galaxy Squad Vermin Vaporizer - 70704 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Galaxy Squad Vermin Vaporizer - 70704 momenteel in de aanbieding is.