LEGO Friends Vintage kledingwinkel - 42614

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Inspireer jonge bouwers om over duurzaamheid na te denken terwijl ze plezier beleven met dit sociaal-emotionele speelgoed. Het LEGO Friends Vintage kledingwinkel (42614) bouwpakket voor kinderen vanaf 6 jaar bevat 3 LEGO Friends personages, een speelgoed kat figuur en accessoires. Met dit speelgoed voor kinderen kunnen creatieve meisjes en jongens...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€25.99

Beste deal bij: Bol

43 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€25.99

43% Goedkoper

€45.94

Beschrijving LEGO

Inspireer jonge bouwers om over duurzaamheid na te denken terwijl ze plezier beleven met dit sociaal-emotionele speelgoed. Het LEGO Friends Vintage kledingwinkel (42614) bouwpakket voor kinderen vanaf 6 jaar bevat 3 LEGO Friends personages, een speelgoed kat figuur en accessoires. Met dit speelgoed voor kinderen kunnen creatieve meisjes en jongens het verhaal vertellen van LEGO Friends Olly, Liann en Jordin, die ervan houden nieuwe outfits te maken van oude kleding. Kinderen kunnen de personages helpen met het wassen en recyclen van gedoneerde kleding in de werkplaats. De speelgoedwinkel heeft een paskamer waar de vrienden outfits kunnen passen en veel kleding...

Inspireer jonge bouwers om over duurzaamheid na te denken terwijl ze plezier beleven met dit sociaal-emotionele speelgoed. Het LEGO Friends Vintage kledingwinkel (42614) bouwpakket voor kinderen vanaf 6 jaar bevat 3 LEGO Friends personages, een speelgoed kat figuur en accessoires. Met dit speelgoed voor kinderen kunnen creatieve meisjes en jongens het verhaal vertellen van LEGO Friends Olly, Liann en Jordin, die ervan houden nieuwe outfits te maken van oude kleding. Kinderen kunnen de personages helpen met het wassen en recyclen van gedoneerde kleding in de werkplaats. De speelgoedwinkel heeft een paskamer waar de vrienden outfits kunnen passen en veel kleding voor de LEGO Friends poppetjes om te dragen, waaronder hoeden, broeken, een paar schoenen en heuptasjes. Tot de accessoires behoren ook wasmiddel, meetlint, spuitverf en een kassa. Deze LEGO Friends set is een leuk cadeau voor kinderen. Ontdek meer sets in het LEGO Friends assortiment met diverse mogelijkheden waarop kinderen spelenderwijs hun sociale en emotionele vaardigheden kunnen versterken. Afmetingen: het gebouw in deze set is ca. 19 cm hoog, 18 cm breed en 11 cm diep. Bevat 409 onderdelen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702017589343
Legocode 42614
Leeftijd 3 - 18 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017589343

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Vintage kledingwinkel - 42614 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017589343 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Vintage kledingwinkel - 42614' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42614

Waar is LEGO Friends Vintage kledingwinkel - 42614 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Vintage kledingwinkel - 42614 met het legonummer 42614 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Vintage kledingwinkel - 42614?

Het lego nummer van LEGO Friends Vintage kledingwinkel - 42614 is 42614 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Vintage kledingwinkel - 42614 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Vintage kledingwinkel - 42614 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Vintage kledingwinkel - 42614 momenteel in de aanbieding is.