LEGO Friends Toerbus van popster - 42619

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Breng verhalen tot leven met deze LEGO Friends Toerbus van popster speelset (42619) voor meisjes, jongens en kinderen vanaf 8 jaar. Dit bouwpakket bevat een bouwbare speelgoed bus en een backstagegedeelte, plus accessoires en 4 LEGO Friends poppetjes. Kinderen vertellen het verhaal over de verlegen Paisley, die verandert in superster...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€62.99

Beste deal bij: Bol

31 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€62.99

31% Goedkoper

€90.94

Beschrijving LEGO

Breng verhalen tot leven met deze LEGO Friends Toerbus van popster speelset (42619) voor meisjes, jongens en kinderen vanaf 8 jaar. Dit bouwpakket bevat een bouwbare speelgoed bus en een backstagegedeelte, plus accessoires en 4 LEGO Friends poppetjes. Kinderen vertellen het verhaal over de verlegen Paisley, die verandert in superster Ley-La wanneer ze voor de spiegel staat. Ze kunnen allerlei vriendschapsverhalen bedenken waarin LEGO Friends Olly helpt bij het creëren van de outfit van zangeres Ley-La en Liann haar idool ontmoet. De bus kan open aan de voorkant, zijkant en achterkant en bevat details zoals het backstagegedeelte met een opnameruimte,...

Breng verhalen tot leven met deze LEGO Friends Toerbus van popster speelset (42619) voor meisjes, jongens en kinderen vanaf 8 jaar. Dit bouwpakket bevat een bouwbare speelgoed bus en een backstagegedeelte, plus accessoires en 4 LEGO Friends poppetjes. Kinderen vertellen het verhaal over de verlegen Paisley, die verandert in superster Ley-La wanneer ze voor de spiegel staat. Ze kunnen allerlei vriendschapsverhalen bedenken waarin LEGO Friends Olly helpt bij het creëren van de outfit van zangeres Ley-La en Liann haar idool ontmoet. De bus kan open aan de voorkant, zijkant en achterkant en bevat details zoals het backstagegedeelte met een opnameruimte, keyboard, gitaar, bedden en een badkamer. Accessoires zijn een gesigneerde foto, schoudervullingen, schoenen, make-up en een mobiele telefoon. Dit speelgoed voertuig is een leuk cadeau voor kinderen die van rollenspellen en muziek houden. Het is ook ideaal speelgoed om de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen spelenderwijs te bevorderen. Afmetingen: de bus in deze set is ca. 12 cm hoog, 28 cm lang en 11 cm breed. Bevat 845 onderdelen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702017589398
Legocode 42619
Leeftijd 3 - 18 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017589398

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Toerbus van popster - 42619 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017589398 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Toerbus van popster - 42619' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42619

Waar is LEGO Friends Toerbus van popster - 42619 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Toerbus van popster - 42619 met het legonummer 42619 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Toerbus van popster - 42619?

Het lego nummer van LEGO Friends Toerbus van popster - 42619 is 42619 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Toerbus van popster - 42619 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Toerbus van popster - 42619 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Toerbus van popster - 42619 momenteel in de aanbieding is.