LEGO Friends Reddingsboot - 41381

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Elke seconde telt als drie vriendinnen aan de slag gaan om een narwal te redden die is aangespoeld in de ondiepe wateren in de baai van Heartlake City! Spring met Mia in haar reddingsboot om de walvis te redden. Help LEGO® Friends Andrea om de LEGO Friends boot stabiel te...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€87.48

Beste deal bij: Zavvi

40 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€87.48

40% Goedkoper

€144.94

Beschrijving LEGO

Elke seconde telt als drie vriendinnen aan de slag gaan om een narwal te redden die is aangespoeld in de ondiepe wateren in de baai van Heartlake City! Spring met Mia in haar reddingsboot om de walvis te redden. Help LEGO® Friends Andrea om de LEGO Friends boot stabiel te houden terwijl Olivia de speelgoedkraan gebruikt om de wrakstukken van de rug van de walvis te tillen en haar op een stretcher te leggen. Zorg dat de walvis koel blijft in het ijsbad op de reddingsboot terwijl die richting dieper water vaart. Ga met de meiden duiken om monsters uit...

Elke seconde telt als drie vriendinnen aan de slag gaan om een narwal te redden die is aangespoeld in de ondiepe wateren in de baai van Heartlake City! Spring met Mia in haar reddingsboot om de walvis te redden. Help LEGO® Friends Andrea om de LEGO Friends boot stabiel te houden terwijl Olivia de speelgoedkraan gebruikt om de wrakstukken van de rug van de walvis te tillen en haar op een stretcher te leggen. Zorg dat de walvis koel blijft in het ijsbad op de reddingsboot terwijl die richting dieper water vaart. Ga met de meiden duiken om monsters uit zee te nemen als de narwal eenmaal is vrijgelaten. En help LEGO Friends Mia met het vinden van de schatkist boordevol edelstenen met behulp van de magische schatkaart. Eigenschappen: Inclusief 3 minipoppetjes: Olivia, Andrea en Mia, plus Zobo de robot en een narwalfiguur. De set omvat een motorjacht van 3 verdiepingen, een hartvormig eiland en een onderzees koraalgedeelte. Het motorjacht heeft een lanceerder voor een speedboot, een draaibare en afneembare bootkraan met opwindbare haak, een cockpit, scheepstoeters, zoeklichten, een bewakingscamera, een satellietschotel, een laboratorium, een keukengedeelte, een slaapkamer met toilet en een uitkijkpost. Het hartvormige eiland heeft een strand, een scheepswrak en een schatkist met een stoffen kaart die reageert op water. Het koraalgedeelte bevat een schatkist met edelsteenelementen. Accessoire-elementen: een stoffen schatkaart die op water reageert, zeedier- en koraalelementen, een onderwatercamera, medische instrumenten, een duikhelm, zwemvliezen, reddingsvesten, een bal, kopjes, glazen, een kers, een laptop, een mobiele telefoon, een telescoop en edelsteenelementen in 3 tinten. Laat je kind zich een echte held voelen met dit reddingsbootspeelgoed! Help je jonge bouwer te leren hoe belangrijk het is om goed voor dieren te zorgen. Mariene biologen in de dop zullen dol zijn op het laboratoriumgedeelte, waar de meisjes de monsters kunnen onderzoeken die ze in zee hebben verzameld. De schatzoekelementen voegen een extra dimensie toe aan het creatieve spel. Dankzij de talloze onderdelen kan je kind volop uiting geven aan zijn of haar fantasie. Gebruik de LEGO® Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren. De LEGO® Friends speelsets stimuleren fantasierijk spel en maken bouwen creatief en leuk. Deze set maakt deel uit van de LEGO® Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's. LEGO® Friends sets zijn ideale decembercadeaus voor creatieve kinderen. Het LEGO® Friends schip is ca. 17 cm hoog, 40 cm lang en 12 cm breed. De speedboot is ca. 3 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016370232
Legocode 41381
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016370232

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Reddingsboot - 41381 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016370232 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Reddingsboot - 41381' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41381

Waar is LEGO Friends Reddingsboot - 41381 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Reddingsboot - 41381 met het legonummer 41381 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Reddingsboot - 41381?

Het lego nummer van LEGO Friends Reddingsboot - 41381 is 41381 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Reddingsboot - 41381 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Reddingsboot - 41381 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Reddingsboot - 41381 momenteel in de aanbieding is.