LEGO Friends Onderwaterattractie - 41337

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Ga voor de top in deze onderwaterattractie! Help LEGO® Friends Mia en LEGO Friends Vicky om kaartjes te kopen en beklim de trap naar de kermisattractie. Draai aan de knop om de stoelen te laten wiebelen en rondtollen, en geniet vervolgens van het prachtige uitzicht op Heartlake City. Elk karretje...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€28.98

Beste deal bij: Zavvi

40 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€28.98

40% Goedkoper

€47.99

Beschrijving LEGO

Ga voor de top in deze onderwaterattractie! Help LEGO® Friends Mia en LEGO Friends Vicky om kaartjes te kopen en beklim de trap naar de kermisattractie. Draai aan de knop om de stoelen te laten wiebelen en rondtollen, en geniet vervolgens van het prachtige uitzicht op Heartlake City. Elk karretje biedt plaats aan 3 personen, dus de meisjes kunnen samen een ritje maken als ze niet alleen durven te gaan. Beloon de meiden voor hun moed door met de fles met suikersap een enorme suikerspin te maken. Na al dat rondtollen is het niet gek dat je een beetje duizelig...

Ga voor de top in deze onderwaterattractie! Help LEGO® Friends Mia en LEGO Friends Vicky om kaartjes te kopen en beklim de trap naar de kermisattractie. Draai aan de knop om de stoelen te laten wiebelen en rondtollen, en geniet vervolgens van het prachtige uitzicht op Heartlake City. Elk karretje biedt plaats aan 3 personen, dus de meisjes kunnen samen een ritje maken als ze niet alleen durven te gaan. Beloon de meiden voor hun moed door met de fles met suikersap een enorme suikerspin te maken. Na al dat rondtollen is het niet gek dat je een beetje duizelig bent! Eigenschappen: Deze bouwset is inclusief 2 minipoppetjes: LEGO® Friends Mia en LEGO Friends Vicky. Dit speelgoed met zeethema heeft draaibare karretjes, een kiosk voor kaartverkoop en een suikerspinkraampje. Accessoires: een toegangskaartje, munt- en briefgeld, onderwaterelementen, een parelelement, een drietand, een haarstrik, een zonnebril en suikerspinelementen. Combineer met de LEGO® Friends sets 41373 Gave octopusrit en de 41375 Heartlake City pier met kermisattracties voor nog meer speelplezier boordevol actie. Deze leuke zeedieren-preparkattractie is een ideaal cadeautje voor de feestdagen voor creatieve kinderen. Deze bouwset maakt deel uit van de LEGO® Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's. De attractie is ca. 17 cm hoog, 12 cm breed en 9 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016537802
Legocode 41337
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016537802

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Onderwaterattractie - 41337 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016537802 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Onderwaterattractie - 41337' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41337

Waar is LEGO Friends Onderwaterattractie - 41337 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Onderwaterattractie - 41337 met het legonummer 41337 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Onderwaterattractie - 41337?

Het lego nummer van LEGO Friends Onderwaterattractie - 41337 is 41337 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Onderwaterattractie - 41337 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Onderwaterattractie - 41337 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Onderwaterattractie - 41337 momenteel in de aanbieding is.