LEGO Friends Hondendagopvang - 41691

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

LEGO Friends Hondendagopvang (41691)Gedetailleerde set van LEGO® stenen voor echte hondenliefhebbersWelkom in de Hondendagopvang! Hier kunnen honden spelen wanneer hun baasjes aan het werk zijn. Je vindt er alles wat een hond nodig heeft om plezier te hebben. Leid de honden door de behendigheidstunnel en beloon ze met een lekkernij....

Lees meer..
2/5
Lees alle reviews

€34.97

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€34.97

Beschrijving LEGO

LEGO Friends Hondendagopvang (41691)Gedetailleerde set van LEGO® stenen voor echte hondenliefhebbersWelkom in de Hondendagopvang! Hier kunnen honden spelen wanneer hun baasjes aan het werk zijn. Je vindt er alles wat een hond nodig heeft om plezier te hebben. Leid de honden door de behendigheidstunnel en beloon ze met een lekkernij. Speel buiten in de tuin met ze. Oeps! Elliot heeft gepoept... Ruim de hondendrol snel op met de schep en emmer. Help Emma om de pup te wassen in het zwembad en bedien klanten die lekkere hondensnacks komen kopen.Kinderen die van schattige dieren houden beleven urenlang creatief plezier met de...

LEGO Friends Hondendagopvang (41691)Gedetailleerde set van LEGO® stenen voor echte hondenliefhebbersWelkom in de Hondendagopvang! Hier kunnen honden spelen wanneer hun baasjes aan het werk zijn. Je vindt er alles wat een hond nodig heeft om plezier te hebben. Leid de honden door de behendigheidstunnel en beloon ze met een lekkernij. Speel buiten in de tuin met ze. Oeps! Elliot heeft gepoept... Ruim de hondendrol snel op met de schep en emmer. Help Emma om de pup te wassen in het zwembad en bedien klanten die lekkere hondensnacks komen kopen.Kinderen die van schattige dieren houden beleven urenlang creatief plezier met de dierenspeelset LEGO Friends Hondendagopvang (41691), waar ze kunnen doen alsof ze voor puppy's zorgen terwijl hun baasjes aan het werk zijn.Inclusief LEGO Friends minipoppetjes van Emma en Roxy, een hondenfiguur en een puppyfiguur (nieuw vanaf januari 2021). Bevat ook een verzorgingsgedeelte, een kassa, een los zwembadje en een behendigheidstunnel.Dit cadeau voor kinderen biedt talloze scenario's voor creatief speelplezier. Ze kunnen de honden uitgebreid borstelen, in de tuin met ze spelen, ze een goede wasbeurt geven in het zwembad of hun baasjes hondensnacks verkopen.Verras een jonge hondenliefhebber met dit dierenspeelgoed. Het is een ideaal cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 6 jaar. Er is niet veel bouwervaring nodig om deze speelgoedset te bouwen.Deze hondenset ziet er fraai uit in een slaapkamer. Met een hoogte van ca. 13 cm, breedte van ca. 17 cm en diepte van ca. 9 cm neemt hij niet veel ruimte in. Je hoeft de set dus niet op te bergen, zodat kinderen er gelijk mee kunnen gaan spelen.Dit puppyspeelgoed voor kinderen zit boordevol schattige accessoires, zoals een bal, een bot, een stok, een koekje, een doos met voer, shampoo en een borstel – en zelfs een hondendrol! – waarmee kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten.Laat kleine bouwers kennismaken met Heartlake City, een plek waar ze hun passies kunnen ontdekken samen met geweldige vriendinnen.De bouwonderdelen van dit nieuwe LEGO speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.LEGO Friends sets worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016971750
Legocode 41691
Leeftijd 6 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016971750

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Hondendagopvang - 41691 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016971750 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Hondendagopvang - 41691' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41691

Waar is LEGO Friends Hondendagopvang - 41691 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Hondendagopvang - 41691 met het legonummer 41691 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Hondendagopvang - 41691?

Het lego nummer van LEGO Friends Hondendagopvang - 41691 is 41691 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Hondendagopvang - 41691 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Hondendagopvang - 41691 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Hondendagopvang - 41691 momenteel in de aanbieding is.