LEGO Friends Honden reddingsvoertuig, Dieren Speelset voor Kinderen vanaf 6 Jaar - 41741

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Lego Friends 41741 Honden Reddingsvoertuig Dierenliefhebbers zullen het redden van deze schattige pup geweldig vinden! De LEGO Friends Honden reddingsvoertuig bouwset is gemaakt om verhalen te vertellen. Als Nova langsloopt, steekt de pup zijn koppie uit de kartonnen doos. Ze belt snel het reddingscentrum! Het dak van de truck is...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€34.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€34.99

Beschrijving LEGO

Lego Friends 41741 Honden Reddingsvoertuig Dierenliefhebbers zullen het redden van deze schattige pup geweldig vinden! De LEGO Friends Honden reddingsvoertuig bouwset is gemaakt om verhalen te vertellen. Als Nova langsloopt, steekt de pup zijn koppie uit de kartonnen doos. Ze belt snel het reddingscentrum! Het dak van de truck is afneembaar. Binnenin vinden kinderen alles wat ze nodig hebben om voor Pickle de hond te zorgen: een hondenbad, werkbank, borstel, zeep, prullenbak, poep, water en voer, plus wielen om Pickle te helpen lopen. Bovendien kunnen kinderen een lach op het gezicht van Nova toveren! Maak je op voor een eenvoudig...

Lego Friends 41741 Honden Reddingsvoertuig Dierenliefhebbers zullen het redden van deze schattige pup geweldig vinden! De LEGO Friends Honden reddingsvoertuig bouwset is gemaakt om verhalen te vertellen. Als Nova langsloopt, steekt de pup zijn koppie uit de kartonnen doos. Ze belt snel het reddingscentrum! Het dak van de truck is afneembaar. Binnenin vinden kinderen alles wat ze nodig hebben om voor Pickle de hond te zorgen: een hondenbad, werkbank, borstel, zeep, prullenbak, poep, water en voer, plus wielen om Pickle te helpen lopen. Bovendien kunnen kinderen een lach op het gezicht van Nova toveren! Maak je op voor een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen kinderen inzoomen en hun modellen draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Welkom bij de volgende generatie in Heartlake City Kinderen kunnen vrienden maken en leuke locaties ontdekken in het LEGO Friends universum, waar ze creatief spelen en levensechte avonturen naspelen. 300-delig Duik in de wereld van Heartlake City! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702017415260
Legocode 41741
Leeftijd 3 - 10 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017415260

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Honden reddingsvoertuig, Dieren Speelset voor Kinderen vanaf 6 Jaar - 41741 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017415260 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Honden reddingsvoertuig, Dieren Speelset voor Kinderen vanaf 6 Jaar - 41741' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41741

Waar is LEGO Friends Honden reddingsvoertuig, Dieren Speelset voor Kinderen vanaf 6 Jaar - 41741 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Honden reddingsvoertuig, Dieren Speelset voor Kinderen vanaf 6 Jaar - 41741 met het legonummer 41741 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Honden reddingsvoertuig, Dieren Speelset voor Kinderen vanaf 6 Jaar - 41741?

Het lego nummer van LEGO Friends Honden reddingsvoertuig, Dieren Speelset voor Kinderen vanaf 6 Jaar - 41741 is 41741 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Honden reddingsvoertuig, Dieren Speelset voor Kinderen vanaf 6 Jaar - 41741 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Honden reddingsvoertuig, Dieren Speelset voor Kinderen vanaf 6 Jaar - 41741 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Honden reddingsvoertuig, Dieren Speelset voor Kinderen vanaf 6 Jaar - 41741 momenteel in de aanbieding is.