LEGO Friends Heartlake Ziekenhuis - 41318

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Het LEGO Friends Heartlake ziekenhuis omvat drie verdiepingen met behandelruimtes en apparatuur voor het verzorgen van patiënten. Er is een kraamafdeling met wiegje en weegschaal, een röntgenafdeling inclusief scanner en lichtbak en een onderzoekskamer met een bed en microscoop om proeven te bestuderen. De wachtkamer op de begane grond is...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€219.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€219.95

Beschrijving LEGO

Het LEGO Friends Heartlake ziekenhuis omvat drie verdiepingen met behandelruimtes en apparatuur voor het verzorgen van patiënten. Er is een kraamafdeling met wiegje en weegschaal, een röntgenafdeling inclusief scanner en lichtbak en een onderzoekskamer met een bed en microscoop om proeven te bestuderen. De wachtkamer op de begane grond is inclusief receptiebalie en verkoopautomaat plus een EHBO-ingang voor patiënten die per ambulance or helikopter aankomen. Inclusief drie minipoppetjes en een figuurtje van een pasgeboren baby. • Inclusief drie minipoppetjes: Olivia in verpleegstersuniform, Henry en dokter Patel, plus baby-figuurtje Ola. • De set bestaat uit een modulair ziekenhuisgebouw van 3 verdiepingen...

Het LEGO Friends Heartlake ziekenhuis omvat drie verdiepingen met behandelruimtes en apparatuur voor het verzorgen van patiënten. Er is een kraamafdeling met wiegje en weegschaal, een röntgenafdeling inclusief scanner en lichtbak en een onderzoekskamer met een bed en microscoop om proeven te bestuderen. De wachtkamer op de begane grond is inclusief receptiebalie en verkoopautomaat plus een EHBO-ingang voor patiënten die per ambulance or helikopter aankomen. Inclusief drie minipoppetjes en een figuurtje van een pasgeboren baby. • Inclusief drie minipoppetjes: Olivia in verpleegstersuniform, Henry en dokter Patel, plus baby-figuurtje Ola. • De set bestaat uit een modulair ziekenhuisgebouw van 3 verdiepingen inclusief helikopter met brancard, ambulance met brancard op wielen, rolstoel, kinderwagen, medicijnkarretje en een fiets. • Het ziekenhuis is inclusief wachtruimte met schuifdeur, receptiebalie, zithoek, verkoopautomaat, waterkoeler en een aquarium; EHBO-ingang met klapdeuren; röntgenafdeling met draaibaar bed, scanner, lichtbak en een skelet; kraamafdeling met wiegje, weegschaal en badkamer met verschoontafel; onderzoekskamer met bed, hartmonitor en microscoop; en een helikopterplatform. • Accessoire-elementen: gips voor een arm, tegels met röntgen-opdruk, vergrootglas, flesjes, schaar, waarschuwingsbord voor natte vloer en een zuigfles. • Kom in actie als de ambulance aankomt en breng de patiënt zo snel mogelijk naar de EHBO-afdeling. • Maak een röntgenfoto van Henry's arm en leg er een gipsverband omheen. • Weeg de pasgeboren baby in de kraamafdeling en geef haar de fles. • Help de dokter die haar ronde maakt met haar medicijnkarretje bij de hand en de patiënten behandelt. • Bedenk allerlei verhalen over het verzorgen en genezen van mensen. • Deze modulaire set kan op allerlei manieren worden op- en omgebouwd. • Het ziekenhuisgebouw is ca. 27 cm hoog, 30 cm breed en 7 cm diep. • De ambulance is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 4 cm breed. • De helikopter inclusief rotors is ca. 7 cm h oog, 11 cm lang en 4 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 0673419265171
Legocode 41318
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 0673419265171

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Heartlake Ziekenhuis - 41318 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 0673419265171 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Heartlake Ziekenhuis - 41318' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41318

Waar is LEGO Friends Heartlake Ziekenhuis - 41318 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Heartlake Ziekenhuis - 41318 met het legonummer 41318 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Heartlake Ziekenhuis - 41318?

Het lego nummer van LEGO Friends Heartlake Ziekenhuis - 41318 is 41318 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Heartlake Ziekenhuis - 41318 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Heartlake Ziekenhuis - 41318 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Heartlake Ziekenhuis - 41318 momenteel in de aanbieding is.