LEGO Friends Dierenkliniek reddingshelikopter

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Ken jij een kind met een passie voor dieren? Geef hem of haar dan deze LEGO Friends Dierenkliniek reddingshelikopter (41692) cadeau, een set die garant staat voor urenlange spannende reddingsavonturen. Vlieg in actie Deze dierenspeelset bevat een schattige pier aan het meer, een picknicktafereel en een hartvormig eiland waarop een...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€25.93

Beste deal bij: Lego.com

40 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€25.93

40% Goedkoper

€42.95

Beschrijving LEGO

Ken jij een kind met een passie voor dieren? Geef hem of haar dan deze LEGO Friends Dierenkliniek reddingshelikopter (41692) cadeau, een set die garant staat voor urenlange spannende reddingsavonturen. Vlieg in actie Deze dierenspeelset bevat een schattige pier aan het meer, een picknicktafereel en een hartvormig eiland waarop een konijntje vastzit. Kinderen die van coole voertuigen houden, zullen de kleurrijke speelgoedhelikopter fantastisch vinden. Land ermee op het meer om het konijntje te redden. De helikopter is uitgerust met een brancard, babyflesje, injectiespuit en ronddraaiende rotors. Speelsets met een hart LEGO Friends sets bevatten personages waarmee kinderen zich kunnen identificeren...

Ken jij een kind met een passie voor dieren? Geef hem of haar dan deze LEGO Friends Dierenkliniek reddingshelikopter (41692) cadeau, een set die garant staat voor urenlange spannende reddingsavonturen. Vlieg in actie Deze dierenspeelset bevat een schattige pier aan het meer, een picknicktafereel en een hartvormig eiland waarop een konijntje vastzit. Kinderen die van coole voertuigen houden, zullen de kleurrijke speelgoedhelikopter fantastisch vinden. Land ermee op het meer om het konijntje te redden. De helikopter is uitgerust met een brancard, babyflesje, injectiespuit en ronddraaiende rotors. Speelsets met een hart LEGO Friends sets bevatten personages waarmee kinderen zich kunnen identificeren en schattige jonge dieren, waar kleine dierenvrienden hun verzorgende instinct op kunnen loslaten. Laat kinderen kennismaken met Heartlake City, een hartverwarmende wereld boordevol spannende missies en alledaagse helden.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016971767
Legocode 41692
Leeftijd 6 - 88 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016971767

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Dierenkliniek reddingshelikopter het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016971767 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Dierenkliniek reddingshelikopter' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41692

Waar is LEGO Friends Dierenkliniek reddingshelikopter het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Dierenkliniek reddingshelikopter met het legonummer 41692 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Dierenkliniek reddingshelikopter?

Het lego nummer van LEGO Friends Dierenkliniek reddingshelikopter is 41692 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Dierenkliniek reddingshelikopter en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Dierenkliniek reddingshelikopter ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Dierenkliniek reddingshelikopter momenteel in de aanbieding is.