LEGO Friends Autumns paardenstal Boerderij Paarden Speelgoed Dieren Set voor Kinderen - 41745

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Geef paardenliefhebbers vanaf 7 jaar een leuk project met dit LEGO Friends Autumns paardenstal (41745) bouwbare dieren speelgoed. De set wordt geleverd met Autumn en Aliya mini poppetjes, 2 speelgoed paarden en accessoires voor creatief speelplezier. Kinderen kunnen voor de paarden zorgen en ze voor de koets spannen voordat ze...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€42.29

Beste deal bij: Bol

10 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€42.29

10% Goedkoper

€44.99

5% Goedkoper

€62.99

€47.24

Beschrijving LEGO

Geef paardenliefhebbers vanaf 7 jaar een leuk project met dit LEGO Friends Autumns paardenstal (41745) bouwbare dieren speelgoed. De set wordt geleverd met Autumn en Aliya mini poppetjes, 2 speelgoed paarden en accessoires voor creatief speelplezier. Kinderen kunnen voor de paarden zorgen en ze voor de koets spannen voordat ze op pad gaan. Autumn en Aliya hebben heel verschillende persoonlijkheden, maar zijn de beste vrienden. Ze beleven samen avonturen en maken tijd voor ontspanning. Boven de stallen is een gezellige keuken en een slaapgedeelte met hooibedden. Van deze boerderij speelgoed set droomt iedere paardenliefhebber! Kinderen kunnen genieten van een eenvoudig...

Geef paardenliefhebbers vanaf 7 jaar een leuk project met dit LEGO Friends Autumns paardenstal (41745) bouwbare dieren speelgoed. De set wordt geleverd met Autumn en Aliya mini poppetjes, 2 speelgoed paarden en accessoires voor creatief speelplezier. Kinderen kunnen voor de paarden zorgen en ze voor de koets spannen voordat ze op pad gaan. Autumn en Aliya hebben heel verschillende persoonlijkheden, maar zijn de beste vrienden. Ze beleven samen avonturen en maken tijd voor ontspanning. Boven de stallen is een gezellige keuken en een slaapgedeelte met hooibedden. Van deze boerderij speelgoed set droomt iedere paardenliefhebber! Kinderen kunnen genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Een geweldig verjaardagscadeau voor meisjes en jongens die van paarden en andere boerderijdieren houden. Afmetingen: de speelgoedstal is ca. 19 cm hoog, 28 cm breed en 14 cm diep. Bevat 545 onderdelen. Eigenschappen Dit LEGO Friends Autumns paardenstal speelgoed heeft een 2 verdiepingen tellende bouwbare paardenstal met een keuken en slaapkamer, plus koets en ruiter om dierenverzorgingsverhalen te spelen De boerderij dieren set bevat 2 speelgoed paarden die elk hun eigen stal hebben, plus een vogel en een muis figuur die boven de stallen wonen Kinderen kunnen de speelgoed koets bouwen voor Autumn en Aliya, zodat ze samen kunnen genieten van een paardrijtocht voordat ze de koets in de garage parkeren Boven de stallen is er een gezellige keuken met een tafel die kinderen kunnen ombouwen tot een picknickkleed plus een slaapgedeelte compleet met hooibedden Kinderen kunnen paardentrainingen verhalen naspelen met behulp van het springobstakel met twee verwijderbare planken die kunnen worden weggeslagen Accessoires in deze paardenspeelset zijn onder andere een hooivork, schop, borstel en emmer om kinderen te helpen paarden te verzorgen, plus een hamer om de hoefijzers te controleren Heb je een dierenliefhebber in je leven? Dit paarden speelgoed is een geweldig cadeau-idee voor kinderen, meisjes en jongens vanaf 7 jaar

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702017415284
Legocode 570201
Leeftijd 3 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017415284

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Autumns paardenstal Boerderij Paarden Speelgoed Dieren Set voor Kinderen - 41745 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017415284 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Autumns paardenstal Boerderij Paarden Speelgoed Dieren Set voor Kinderen - 41745' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 570201

Waar is LEGO Friends Autumns paardenstal Boerderij Paarden Speelgoed Dieren Set voor Kinderen - 41745 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Autumns paardenstal Boerderij Paarden Speelgoed Dieren Set voor Kinderen - 41745 met het legonummer 570201 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Autumns paardenstal Boerderij Paarden Speelgoed Dieren Set voor Kinderen - 41745?

Het lego nummer van LEGO Friends Autumns paardenstal Boerderij Paarden Speelgoed Dieren Set voor Kinderen - 41745 is 570201 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Autumns paardenstal Boerderij Paarden Speelgoed Dieren Set voor Kinderen - 41745 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Autumns paardenstal Boerderij Paarden Speelgoed Dieren Set voor Kinderen - 41745 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Autumns paardenstal Boerderij Paarden Speelgoed Dieren Set voor Kinderen - 41745 momenteel in de aanbieding is.