LEGO Friends Autumns huis, Poppenhuis Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41730

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

LEGO Friends Autumns huis (41730) is een huis vol warmte en gezelligheid voor kinderen van 7 jaar en ouder. De vriendelijke Autumn heeft haar vrienden Leo en Aliya uitgenodigd voor een leuke dag. Bakliefhebbers kunnen Leo helpen appels te plukken en daarna een taart bakken in de keuken. Jonge dierenvrienden...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€48.99

Beste deal bij: Bol

35 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€48.99

35% Goedkoper

€69.98

€54.99

28% Goedkoper

€75.93

Beschrijving LEGO

LEGO Friends Autumns huis (41730) is een huis vol warmte en gezelligheid voor kinderen van 7 jaar en ouder. De vriendelijke Autumn heeft haar vrienden Leo en Aliya uitgenodigd voor een leuke dag. Bakliefhebbers kunnen Leo helpen appels te plukken en daarna een taart bakken in de keuken. Jonge dierenvrienden zorgen samen met Aliya voor het schattige veulen. Het poppenhuis heeft veel kamers om te ontdekken, waaronder een keuken, een knusse woonkamer, een eetkamer, een badkamer en Autumns op de natuur geïnspireerde slaapkamer, allemaal compleet met meubels en een heleboel accessoires. Daarnaast is er ook een buitenruimte, met een balkon...

LEGO Friends Autumns huis (41730) is een huis vol warmte en gezelligheid voor kinderen van 7 jaar en ouder. De vriendelijke Autumn heeft haar vrienden Leo en Aliya uitgenodigd voor een leuke dag. Bakliefhebbers kunnen Leo helpen appels te plukken en daarna een taart bakken in de keuken. Jonge dierenvrienden zorgen samen met Aliya voor het schattige veulen. Het poppenhuis heeft veel kamers om te ontdekken, waaronder een keuken, een knusse woonkamer, een eetkamer, een badkamer en Autumns op de natuur geïnspireerde slaapkamer, allemaal compleet met meubels en een heleboel accessoires. Daarnaast is er ook een buitenruimte, met een balkon met een telescoop, notitieboekje en verrekijker waar de vrienden vogels kunnen spotten. Kinderen maken kennis met personages uit de tv-serie voor 2023 - bij deze set zijn 4 minipoppetjes van Aliya, Leo, Autumn en haar moeder Mia inbegrepen, plus 2 speelgoed huisdieren: een hond en een paard. Kinderen maken nieuwe vrienden, ontdekken leuke locaties en spelen levensechte avonturen na in het LEGO Friends universum. Deze veelzijdige set met speelgoed is een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op poppenhuizen, dieren en creatieve activiteiten. Afmetingen: ca. 23 cm hoog, 30 cm breed en 9 cm diep. Bevat 853 onderdelen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702017415062
Legocode 41730
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017415062

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Autumns huis, Poppenhuis Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41730 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017415062 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Autumns huis, Poppenhuis Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41730' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41730

Waar is LEGO Friends Autumns huis, Poppenhuis Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41730 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Autumns huis, Poppenhuis Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41730 met het legonummer 41730 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Autumns huis, Poppenhuis Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41730?

Het lego nummer van LEGO Friends Autumns huis, Poppenhuis Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41730 is 41730 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Autumns huis, Poppenhuis Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41730 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Autumns huis, Poppenhuis Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41730 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Autumns huis, Poppenhuis Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41730 momenteel in de aanbieding is.