LEGO Friends 4+ Kattenverzorgingswagen - 41439

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Help jonge kinderen bij het ontwikkelen van hun bouwvaardigheden terwijl ze voor dieren zorgen met de Kattenverzorgingswagen (41439). Met deze eenvoudige set halen kinderen samen met LEGO® Friends Emma en Mia katten op die getrimd moeten worden in hun speelgoedvoertuig en brengen ze naar hun salon om ze eens lekker...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€24.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€24.99

Beschrijving LEGO

Help jonge kinderen bij het ontwikkelen van hun bouwvaardigheden terwijl ze voor dieren zorgen met de Kattenverzorgingswagen (41439). Met deze eenvoudige set halen kinderen samen met LEGO® Friends Emma en Mia katten op die getrimd moeten worden in hun speelgoedvoertuig en brengen ze naar hun salon om ze eens lekker te vertroetelen.Leren bouwenDeze 4+ set heeft een heleboel leuke details voor een geweldige speelervaring. Elk zakje stenen bevat een compleet model en een personage dat kinderen snel kunnen bouwen om gelijk te kunnen gaan spelen! De set is ook inclusief een startsteen – een gedeeltelijk gebouwde basis. Leuk voor het...

Help jonge kinderen bij het ontwikkelen van hun bouwvaardigheden terwijl ze voor dieren zorgen met de Kattenverzorgingswagen (41439). Met deze eenvoudige set halen kinderen samen met LEGO® Friends Emma en Mia katten op die getrimd moeten worden in hun speelgoedvoertuig en brengen ze naar hun salon om ze eens lekker te vertroetelen.Leren bouwenDeze 4+ set heeft een heleboel leuke details voor een geweldige speelervaring. Elk zakje stenen bevat een compleet model en een personage dat kinderen snel kunnen bouwen om gelijk te kunnen gaan spelen! De set is ook inclusief een startsteen – een gedeeltelijk gebouwde basis. Leuk voor het hele gezin4+ sets laten ouders samen met hun kinderen bouwen. Beginnen is eenvoudig: naast papieren bouwinstructies heeft deze set ook Instructions PLUS. Deze digitale gids is te vinden in de LEGO Bouwinstructies app en bevat zoom- en draaifuncties en een doorschijnende modus. Kinderen kunnen hun voortgang ook opslaan om later verder te bouwen. Eigenschappen: Met deze leuke Kattenverzorgingswagen (41439) kunnen kinderen bouwen, doen alsof ze katten ophalen in een auto in kattenstijl en ze een make-over geven in een schoonheidssalon voor dieren. Dit compacte kinderspeelgoed met kattenthema is inclusief LEGO® Friends Emma en Mia, plus figuren van een poes en een kitten voor eindeloze rollenspellen. Dankzij de startsteen gaat het bouwen snel, zodat er meer tijd is om te spelen! Net als andere LEGO® Friends sets zit ook dit speelgoed boordevol schattige accessoires, waaronder een kattenkoekje en een drinkflesje voor het kitten. Een handig verjaardagscadeau voor een jongen of meisje vanaf 4 jaar. Beloon kinderen met een creatief cadeautje waarmee ze urenlang zoet zijn en bovendien hun bouwvaardigheden vergroten. De auto is ca. 10 cm breed en de salon is ca. 6 cm breed. Aangezien de set compatibel is met alle LEGO® stenen, kan deze ook worden uitgebreid wanneer kinderen toe zijn aan meer ingewikkelde bouwprojecten. Wil je jonge bouwers een extra leuke bouwervaring geven? Dat kan nu met de digitale Instructions PLUS! De zoom- en draaifuncties, de doorschijnende modus en de mogelijkheid tot opslaan maken bouwen nog gemakkelijker. Met 4+ sets leren kinderen op een leuke manier bouwen, waarbij ze hun zelfvertrouwen ontwikkelen met eenvoudige bouwstappen. De sets laten kinderen en volwassenen het plezier van samen bouwen en spelen ontdekken. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat kleine vingertjes ze gemakkelijk kunnen vastpakken en ermee kunnen bouwen – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® speelgoedsets worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016911503
Legocode 41439
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016911503

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends 4+ Kattenverzorgingswagen - 41439 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016911503 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends 4+ Kattenverzorgingswagen - 41439' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41439

Waar is LEGO Friends 4+ Kattenverzorgingswagen - 41439 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends 4+ Kattenverzorgingswagen - 41439 met het legonummer 41439 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends 4+ Kattenverzorgingswagen - 41439?

Het lego nummer van LEGO Friends 4+ Kattenverzorgingswagen - 41439 is 41439 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends 4+ Kattenverzorgingswagen - 41439 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends 4+ Kattenverzorgingswagen - 41439 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends 4+ Kattenverzorgingswagen - 41439 momenteel in de aanbieding is.