LEGO Elves Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel - 41078

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Elves

Vind het magische portaal waardoor Emily Jones kan worden teruggestuurd naar haar eigen wereld! De LEGO Elves hebben hun zoektocht volbracht en de 4 magische sleutels gevonden waarmee het portaal kan worden geopend. Nu moeten Emily en Naida Riverheart, de Water-elf, de hindernissen passeren in het wonderlijke Luchtkasteel, om bij...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€194.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€194.95

Beschrijving LEGO

Vind het magische portaal waardoor Emily Jones kan worden teruggestuurd naar haar eigen wereld! De LEGO Elves hebben hun zoektocht volbracht en de 4 magische sleutels gevonden waarmee het portaal kan worden geopend. Nu moeten Emily en Naida Riverheart, de Water-elf, de hindernissen passeren in het wonderlijke Luchtkasteel, om bij het portaal te komen. Skyra, de bewaakster van het portaal, kijkt samen met haar uil Nascha van bovenaf op onze vrienden neer. Help de elfen om door de overwoekerde ingang te komen en de water-krachten van Naida te gebruiken om de geheime deur te vinden in de badruimte achter de...

Vind het magische portaal waardoor Emily Jones kan worden teruggestuurd naar haar eigen wereld! De LEGO Elves hebben hun zoektocht volbracht en de 4 magische sleutels gevonden waarmee het portaal kan worden geopend. Nu moeten Emily en Naida Riverheart, de Water-elf, de hindernissen passeren in het wonderlijke Luchtkasteel, om bij het portaal te komen. Skyra, de bewaakster van het portaal, kijkt samen met haar uil Nascha van bovenaf op onze vrienden neer. Help de elfen om door de overwoekerde ingang te komen en de water-krachten van Naida te gebruiken om de geheime deur te vinden in de badruimte achter de waterval. Onthul de betoverde trap om langs de lava-keuken te komen en passeer de pegasus-wachtpost van Skyra. Zet daarna de 4 sleutels in het portaal. Ga dan naar Skyra toe en probeer haar ervan te overtuigen dat ze het portaal moet openen met haar staf. Wie weet of Emily ooit opnieuw op bezoek komt in de fantastische wereld van de LEGO Elves? Inclusief 3 mini-poppetjes: Emily Jones, Naida Riverheart en Skyra, plus Golden Glow de pegasus en Nascha de uil.

Kenmerken
Serie LEGO Elves
Merk LEGO
EAN 5702015352819
Legocode 41078
Leeftijd 10 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015352819

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Elves Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel - 41078 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015352819 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Elves Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel - 41078' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Elves Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41078

Waar is LEGO Elves Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel - 41078 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Elves Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel - 41078 met het legonummer 41078 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Elves Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel - 41078?

Het lego nummer van LEGO Elves Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel - 41078 is 41078 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Elves Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel - 41078 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Elves Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel - 41078 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Elves Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel - 41078 momenteel in de aanbieding is.