LEGO Elves De Wrede Draak van de Goblin-koning - 41183

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Elves

Vlieg mee op de rug van Ashwing, de draak die de goblinkoning met zijn mentale kracht bestuurt, en ga op jacht naar kristallen om het portaal mee te activeren! Pluk met Ashwings klauw mamabeer Blubeary uit de grot die ze samen met Lil' Blu aan het onderzoeken is en laat...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€99.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€99.95

Beschrijving LEGO

Vlieg mee op de rug van Ashwing, de draak die de goblinkoning met zijn mentale kracht bestuurt, en ga op jacht naar kristallen om het portaal mee te activeren! Pluk met Ashwings klauw mamabeer Blubeary uit de grot die ze samen met Lil' Blu aan het onderzoeken is en laat Jimblin de goblin dynamiet gebruiken om de grot open te blazen en het speciale kristal te vinden. Leg het kristal in de kooi op de rug van Ashwing en vlieg ermee terug naar het fort van de goblinkoning! Inclusief goblinkoning-minifiguur plus Ashwing de aarde-draak, Jimblin de goblin, Blubeary en Lil'...

Vlieg mee op de rug van Ashwing, de draak die de goblinkoning met zijn mentale kracht bestuurt, en ga op jacht naar kristallen om het portaal mee te activeren! Pluk met Ashwings klauw mamabeer Blubeary uit de grot die ze samen met Lil' Blu aan het onderzoeken is en laat Jimblin de goblin dynamiet gebruiken om de grot open te blazen en het speciale kristal te vinden. Leg het kristal in de kooi op de rug van Ashwing en vlieg ermee terug naar het fort van de goblinkoning! Inclusief goblinkoning-minifiguur plus Ashwing de aarde-draak, Jimblin de goblin, Blubeary en Lil' Blu. Eigenschappen: • Ashwing heeft beweegbare vleugels, grijpklauwen en plaats op haar rug voor de goblinkoning en voor Jimblin, plus een kooi voor de kristallen. • Bij de set hoort ook een kristalgrot met plaats voor Blubeary en Lil' Blu aan de zijkant en een 'explosie'-functie die het kristal onthult. • Verstop Lil' Blu op de geheime plek in de grot. • Vang Blubeary de mamabeer in de grijpklauw van Ashwing. • Stuur Jimblin naar de grot met de instructies om die op te blazen en verover het kristal. • Leg het kristal in de kooi op Ashwings rug en vlieg ervandoor. • Accessoire-elementen: kristal, kooi, dynamiet, bessen, een tegel met instructies en de magische staf van de goblinkoning. • Bij een aantal andere LEGO Elves sets vind je nog meer ondeugende goblins.

Kenmerken
Serie LEGO Elves
Merk LEGO
EAN 5702015865937
Legocode 41183
Leeftijd 8 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015865937

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Elves De Wrede Draak van de Goblin-koning - 41183 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015865937 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Elves De Wrede Draak van de Goblin-koning - 41183' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Elves Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41183

Waar is LEGO Elves De Wrede Draak van de Goblin-koning - 41183 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Elves De Wrede Draak van de Goblin-koning - 41183 met het legonummer 41183 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Elves De Wrede Draak van de Goblin-koning - 41183?

Het lego nummer van LEGO Elves De Wrede Draak van de Goblin-koning - 41183 is 41183 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Elves De Wrede Draak van de Goblin-koning - 41183 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Elves De Wrede Draak van de Goblin-koning - 41183 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Elves De Wrede Draak van de Goblin-koning - 41183 momenteel in de aanbieding is.