LEGO DUPLO Grote Kermis - 10840

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Speel een gezellig dagje naar de kermis na met de moderne LEGO DUPLO figuren van deze grote, kleurrijke kermisset. Je peuter zal zich uren vermaken met het opbouwen en laten draaien van het reuzenrad met gondels, de draaimolen met tandwielaandrijving en vier paarden en de lange, golvende glijbanen. Er is...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€69.93

Beste deal bij: Alternate

42 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€69.93

42% Goedkoper

€79.98

33% Goedkoper

€119.99

Beschrijving LEGO

Speel een gezellig dagje naar de kermis na met de moderne LEGO DUPLO figuren van deze grote, kleurrijke kermisset. Je peuter zal zich uren vermaken met het opbouwen en laten draaien van het reuzenrad met gondels, de draaimolen met tandwielaandrijving en vier paarden en de lange, golvende glijbanen. Er is ook een treintje om mee rond te rijden en een ijskraam met een groot, afneembaar ijsje om aan papa of mama te geven! Inclusief vijf LEGO DUPLO figuren: twee volwassenen en drie kinderen. Combineer deze set met de Schiettent (10839) voor nog meer kermis-speelplezier. Verzamel de verschillende producten uit de...

Speel een gezellig dagje naar de kermis na met de moderne LEGO DUPLO figuren van deze grote, kleurrijke kermisset. Je peuter zal zich uren vermaken met het opbouwen en laten draaien van het reuzenrad met gondels, de draaimolen met tandwielaandrijving en vier paarden en de lange, golvende glijbanen. Er is ook een treintje om mee rond te rijden en een ijskraam met een groot, afneembaar ijsje om aan papa of mama te geven! Inclusief vijf LEGO DUPLO figuren: twee volwassenen en drie kinderen. Combineer deze set met de Schiettent (10839) voor nog meer kermis-speelplezier. Verzamel de verschillende producten uit de serie Mijn eigen stad en speel het dagelijks leven na in een herkenbare LEGO DUPLO wereld. Eigenschappen: • De set bestaat uit een reuzenrad met drie gondels en draaifunctie, een draaimolen met tandwielaandrijving en vier paarden, twee golvende glijbanen, een trein met wagon, een ijskraam met tafel en stoelen en een toiletgebouwtje met toilet en wastafel. • Bij de set horen ook stenen met opdruk van ijsjes, vruchtensap, een meetkaart, wc-papier en zeepflessen. • Accessoire-elementen: een camera, ballonnen, slagroom en een beker. • Help je kind de draaimolen en het reuzenrad te laten draaien. • Peuters genieten ervan de LEGO DUPLO figuren van de glijbanen af te laten suizen of ze in het rond te duwen in het treintje. • Gebruik de moderne figuren, accessoires en stenen met opdruk voor allerlei leuke speelsituaties met kermisthema. • LEGO DUPLO producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702015869973
Legocode 10840
Leeftijd 2 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015869973

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Grote Kermis - 10840 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015869973 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Grote Kermis - 10840' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10840

Waar is LEGO DUPLO Grote Kermis - 10840 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Grote Kermis - 10840 met het legonummer 10840 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Grote Kermis - 10840?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Grote Kermis - 10840 is 10840 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Grote Kermis - 10840 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Grote Kermis - 10840 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Grote Kermis - 10840 momenteel in de aanbieding is.