LEGO DUPLO Getallentrein Leren Tellen - 10954

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Pak het kleurrijke nieuwe LEGO DUPLO Getallentrein - Leer tellen (10954) educatief speelgoed voor baby's van 1,5 jaar oud. Met 10 cijferstenen voor peuters om te laden, lossen, stapelen en sorteren, plus DUPLO meisjes-, jongens- en hondenfiguren - het speel- en leerplezier houdt nooit op. De perfecte manier om peuters...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€19.94

Beste deal bij: Alternate

23 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€19.94

23% Goedkoper

€20.93

19% Goedkoper

€20.97

19% Goedkoper

€24.98

4% Goedkoper

€25.43

2% Goedkoper

€25.93

Beschrijving LEGO

Pak het kleurrijke nieuwe LEGO DUPLO Getallentrein - Leer tellen (10954) educatief speelgoed voor baby's van 1,5 jaar oud. Met 10 cijferstenen voor peuters om te laden, lossen, stapelen en sorteren, plus DUPLO meisjes-, jongens- en hondenfiguren - het speel- en leerplezier houdt nooit op. De perfecte manier om peuters kennis te laten maken met cijfers Peuters kunnen de genummerde stenen op de wagons zetten en eraf halen, ze in de juiste volgorde achter elkaar plaatsen en combineren tot een getallenmuur. Met zijn bewegende wielen, dak dat open kan en vriendelijke DUPLO figuren neemt de Getallentrein jouw peuter mee naar...

Pak het kleurrijke nieuwe LEGO DUPLO Getallentrein - Leer tellen (10954) educatief speelgoed voor baby's van 1,5 jaar oud. Met 10 cijferstenen voor peuters om te laden, lossen, stapelen en sorteren, plus DUPLO meisjes-, jongens- en hondenfiguren - het speel- en leerplezier houdt nooit op. De perfecte manier om peuters kennis te laten maken met cijfers Peuters kunnen de genummerde stenen op de wagons zetten en eraf halen, ze in de juiste volgorde achter elkaar plaatsen en combineren tot een getallenmuur. Met zijn bewegende wielen, dak dat open kan en vriendelijke DUPLO figuren neemt de Getallentrein jouw peuter mee naar een fantasierijke wereld vol leerzaam speelplezier! Creatief en leerzaam speelgoed voor peuters LEGO DUPLO speelgoed brengt onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen. Met DUPLO speelsets maken ouders waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kinderen mee terwijl ze samen bouwen. Producteigenschappen: Laat kinderen kennismaken met getallen met LEGO® DUPLO® Mijn eerste Getallentrein - Leren tellen (10954). Deze nieuwe versie van de bekende Getallentrein biedt meer kleurrijk leerplezier dan ooit tevoren. Bevat 10 genummerde stenen die kinderen op de wagons van de trein kunnen zetten, plus LEGO® DUPLO® figuren van een jongen, een meisje en een hond voor allerlei fantasierijke rollenspellen. Peuters verbeteren hun fijne motoriek terwijl ze de getallenstenen in- en uitladen, stapelen en op volgorde zetten. Kinderen ontdekken niet alleen de verschillende speelmogelijkheden, maar ook alle kleuren en cijfers. De Getallentrein is met zijn schattige personages en kleurrijke, kindvriendelijke stenen ideaal voor peuters vanaf 18 maanden – en voor ouders die belangrijke mijlpalen in de ontwikkeling van hun kind willen meemaken. De speelset is ca. 10 cm hoog en 47 cm lang. Je kunt hem uitstekend combineren met andere LEGO® DUPLO® sets voor nog meer fantasierijke speelmogelijkheden. Een peutervriendelijke poster/speelmat met afbeeldingen van de speelset op ware grootte laat peuters zien hoe ze de onderdelen kunnen combineren tot een trein. Alle LEGO® DUPLO® speelsets zijn vakkundig ontworpen en zitten vol fantasierijke functies die kinderen aanzetten tot spelenderwijs leren, samen met hun ouders. LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – dat is al zo sinds 1969. LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge kindveiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016911114
Legocode 10954
Leeftijd 1 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016911114

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Getallentrein Leren Tellen - 10954 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016911114 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Getallentrein Leren Tellen - 10954' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10954

Waar is LEGO DUPLO Getallentrein Leren Tellen - 10954 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Getallentrein Leren Tellen - 10954 met het legonummer 10954 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Getallentrein Leren Tellen - 10954?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Getallentrein Leren Tellen - 10954 is 10954 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Getallentrein Leren Tellen - 10954 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Getallentrein Leren Tellen - 10954 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Getallentrein Leren Tellen - 10954 momenteel in de aanbieding is.