LEGO DUPLO Disney Minnie's Huis en Café - 10942

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Als je op zoek bent naar peuter constructie speelgoed met Disney magie, LEGO DUPLO Disney Minnie's huis en café (10942) poppenhuis zit vol met fantasierijke speelmogelijkheden. Kinderen die dol zijn op Minnie Mouse en Daisy Duck constructie speelgoed kunnen de Disney magie delen met deze speelhuis-en-café Duplo set. Een heleboel...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€56.44

Beste deal bij: Conrad

41 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€56.44

41% Goedkoper

€94.99

Beschrijving LEGO

Als je op zoek bent naar peuter constructie speelgoed met Disney magie, LEGO DUPLO Disney Minnie's huis en café (10942) poppenhuis zit vol met fantasierijke speelmogelijkheden. Kinderen die dol zijn op Minnie Mouse en Daisy Duck constructie speelgoed kunnen de Disney magie delen met deze speelhuis-en-café Duplo set. Een heleboel activiteiten voor Disney fans Kinderen die van Minnie Mouse en Katrien Duck houden, beleven de Disney magie van dichtbij met deze leuke speelset met een huis en café. De set zit boordevol coole kenmerken en geweldige accessoires voor een heleboel leerzame en fantasierijke avonturen. Het plezier houdt nooit op met...

Als je op zoek bent naar peuter constructie speelgoed met Disney magie, LEGO DUPLO Disney Minnie's huis en café (10942) poppenhuis zit vol met fantasierijke speelmogelijkheden. Kinderen die dol zijn op Minnie Mouse en Daisy Duck constructie speelgoed kunnen de Disney magie delen met deze speelhuis-en-café Duplo set. Een heleboel activiteiten voor Disney fans Kinderen die van Minnie Mouse en Katrien Duck houden, beleven de Disney magie van dichtbij met deze leuke speelset met een huis en café. De set zit boordevol coole kenmerken en geweldige accessoires voor een heleboel leerzame en fantasierijke avonturen. Het plezier houdt nooit op met Minnie en Katrien, of ze nu samen aan de thee met wafels zitten, de bloemen verzorgen of een slaapfeestje plannen. Ontwikkel vaardigheden met bekende Disney personages Alle LEGO DUPLO ǀ Disney bouwsets zijn vakkundig ontworpen en zitten vol beroemde personages en fantasierijke functies, zodat ouders samen met hun kinderen kunnen bouwen en spelen en ze waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kind van dichtbij kunnen meemaken. Producteigenschappen: LEGO® DUPLO® ǀ Disney Minnie's huis en café (10942) is een speelset boordevol accessoires in de stijl van een poppenhuis voor peuters die helemaal gek zijn van Disney figuren. Bevat figuren van Minnie Mouse en Katrien Duck en een huis en café om zelf te bouwen met verschillende accessoires voor fantasierijke rollenspellen zoals koken, eten, slapen en tuinieren. Peuters kunnen de rol aannemen van de LEGO® DUPLO® figuren en daarmee diverse situaties naspelen, waarmee ze spelenderwijs hun sociaal-emotionele vaardigheden en fijne motoriek ontwikkelen. Deze speelset combineert praktisch en creatief bouwen met Disney magie in een betoverende rollenspelomgeving voor kinderen vanaf 2 jaar. De speelset is ca. 22 cm hoog, 38 cm breed en 22 cm diep en kan op verschillende manieren worden ingedeeld voor eindeloze speelmogelijkheden. Met diverse accessoires waaronder cupcakes, wafels, een theepot, een gieter, een bezem, een brood en een mixer voor allerlei leuke verhalen, zoals ontbijten met een vriendin of de plantjes water geven. Dankzij de eenvoudige gedrukte instructies genieten ouders samen met hun kleine van een leuke bouwervaring. Alle LEGO® DUPLO® ǀ Disney bouwsets zijn vakkundig ontworpen en zitten vol fantasierijke functies en bekende personages, zodat ouders en peuters samen kunnen genieten van eindeloos speelplezier en belangrijke ontwikkelingsmijlpalen. LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – dat is al zo sinds 1969. LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste kindveiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016911244
Legocode 10942
Leeftijd 2 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016911244

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Disney Minnie's Huis en Café - 10942 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016911244 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Disney Minnie's Huis en Café - 10942' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10942

Waar is LEGO DUPLO Disney Minnie's Huis en Café - 10942 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Disney Minnie's Huis en Café - 10942 met het legonummer 10942 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Disney Minnie's Huis en Café - 10942?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Disney Minnie's Huis en Café - 10942 is 10942 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Disney Minnie's Huis en Café - 10942 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Disney Minnie's Huis en Café - 10942 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Disney Minnie's Huis en Café - 10942 momenteel in de aanbieding is.