LEGO DUPLO Creatief Plezier - 10887

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Jonge kinderen zullen veel plezier beleven aan het bouwen van allerlei kleurige modellen met de LEGO Blokken van LEGO® DUPLO® Creatief plezier bouwset, en ontwikkelen zo spelenderwijs hun fijne motoriek en cognitieve vaardigheden. Deze set met 120 klassieke DUPLO blokken/bouwstenen in felle kleuren is het perfecte speelgoed om de creativiteit...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€45.94

Beste deal bij: Lego.com

43 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€45.94

43% Goedkoper

€79.95

Beschrijving LEGO

Jonge kinderen zullen veel plezier beleven aan het bouwen van allerlei kleurige modellen met de LEGO Blokken van LEGO® DUPLO® Creatief plezier bouwset, en ontwikkelen zo spelenderwijs hun fijne motoriek en cognitieve vaardigheden. Deze set met 120 klassieke DUPLO blokken/bouwstenen in felle kleuren is het perfecte speelgoed om de creativiteit van peuters te stimuleren. Door gezellig samen met je kleintje te bouwen, bouw je ook aan jullie band. Deze geweldige bouwset bevat ook ideeën voor eenvoudig te bouwen papegaaien, een kasteel, ballonnen, een appel en een boot. Want de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos! DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk...

Jonge kinderen zullen veel plezier beleven aan het bouwen van allerlei kleurige modellen met de LEGO Blokken van LEGO® DUPLO® Creatief plezier bouwset, en ontwikkelen zo spelenderwijs hun fijne motoriek en cognitieve vaardigheden. Deze set met 120 klassieke DUPLO blokken/bouwstenen in felle kleuren is het perfecte speelgoed om de creativiteit van peuters te stimuleren. Door gezellig samen met je kleintje te bouwen, bouw je ook aan jullie band. Deze geweldige bouwset bevat ook ideeën voor eenvoudig te bouwen papegaaien, een kasteel, ballonnen, een appel en een boot. Want de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos! DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes. Producteigenschappen: De set bestaat uit 120 felgekleurde LEGO® DUPLO® stenen voor creatief bouwplezier. Inclusief een LEGO® DUPLO® figuur van een kind en een aantal bedrukte stenen die als inspiratiebron kunnen dienen. Laat de creativiteit van je kind opbloeien en help je peuter om de eerste bouwvaardigheden onder de knie te krijgen met onbegrensd bouwplezier. Gebruik de bouwideeën om 2 speelgoedpapegaaien te maken (groot en klein), een boot, ballonnen, een appel of een groot kasteel. Geweldig bouwspeelgoed om alles te maken wat een kind kan bedenken, van gebouwen en voertuigen tot speelgoeddieren. Peuters leren met plezier door te spelen, ontwikkelen taal- en sociale vaardigheden en spelen situaties uit de werkelijkheid na met hun modellen. Dit speelgoed is het ideale cadeautje voor peuters of een fantastische aanvulling op hun bestaande LEGO® DUPLO® collectie. De eindeloze creatieve mogelijkheden van LEGO® DUPLO® speelgoed nodigen peuters uit tot creatief denken. LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016367591
Legocode 10887
Leeftijd 2 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016367591

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Creatief Plezier - 10887 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016367591 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Creatief Plezier - 10887' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10887

Waar is LEGO DUPLO Creatief Plezier - 10887 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Creatief Plezier - 10887 met het legonummer 10887 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Creatief Plezier - 10887?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Creatief Plezier - 10887 is 10887 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Creatief Plezier - 10887 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Creatief Plezier - 10887 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Creatief Plezier - 10887 momenteel in de aanbieding is.