LEGO DOTS Extra DOTS Serie 3 - 41921

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DOTS

Ontwerp op jouw eigen manier met deze Extra DOTS met het thema Geheimen! Bedenk eindeloze creatieve patronen en combinaties met de tegels, waaronder ster- en diamanttegels, plus 10 willekeurige versierde tegels. Voeg ze toe aan jouw LEGO® DOTS armbanden of andere DOTS sets om je persoonlijkheid te laten zien en...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€7.98

Beste deal bij: Bol.com

28 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€7.98

28% Goedkoper

€8.94

19% Goedkoper

€9.94

10% Goedkoper

€11.04

Beschrijving LEGO

Ontwerp op jouw eigen manier met deze Extra DOTS met het thema Geheimen! Bedenk eindeloze creatieve patronen en combinaties met de tegels, waaronder ster- en diamanttegels, plus 10 willekeurige versierde tegels. Voeg ze toe aan jouw LEGO® DOTS armbanden of andere DOTS sets om je persoonlijkheid te laten zien en je creativiteit tot uiting te laten komen. Er is geen goede of foute manier om jouw leven te versieren! Welke tegels zitten er in jouw zakje? #dotyourworld Extra creativiteit in een zakje Dit zakje bevat 107 kleurrijke tegels, waaronder tegels met ster- en diamantopdruk met 3D-effect, plus 10 van de...

Ontwerp op jouw eigen manier met deze Extra DOTS met het thema Geheimen! Bedenk eindeloze creatieve patronen en combinaties met de tegels, waaronder ster- en diamanttegels, plus 10 willekeurige versierde tegels. Voeg ze toe aan jouw LEGO® DOTS armbanden of andere DOTS sets om je persoonlijkheid te laten zien en je creativiteit tot uiting te laten komen. Er is geen goede of foute manier om jouw leven te versieren! Welke tegels zitten er in jouw zakje? #dotyourworld Extra creativiteit in een zakje Dit zakje bevat 107 kleurrijke tegels, waaronder tegels met ster- en diamantopdruk met 3D-effect, plus 10 van de in totaal 16 mogelijke speciale tegels met geheime opdruk. Hiermee kunnen kinderen hun eigen armband of kamerdecoratie versieren zoals ze zelf willen. Maak knutselen nog leuker Het leuke van dit zakje is dat kinderen nog meer fantasie kunnen laten zien in het versieren van hun LEGO DOTS sets. Ze kunnen mixen en matchen met vrienden en hun eigen, unieke ontwerpen laten zien. Een zakje is een ideale beloning of verrassing voor creatieve kinderen en een leuk extraatje bij een andere DOTS set. Eigenschappen: Stimuleer de liefde voor zelfgemaakte sieraden en de creativiteit met dit coole LEGO® DOTS Extra DOTS - serie 3 (41921) zakje waarmee kinderen hun eigen, persoonlijke decoraties kunnen maken. Wat er precies in het zakje zit, is een verrassing! Kinderen kunnen allerlei creatieve ontwerpen maken met 81 tegels in 4 kleuren, 16 tegels met ster- en diamantopdruk met 3D-effect en 10 willekeurige versierde tegels. De tegels kunnen op allerlei leuke manieren worden gebruikt voor het versieren van armbanden en kamerdecoraties. Kinderen kunnen de tegels ook combineren met andere DOTS sets of LEGO® sets en deze helemaal aanpassen zoals zij willen. Elke jonge knutselfan zal het geweldig vinden om te ontdekken wat er in dit Extra DOTS - serie 3 (41921) zakje zit. De nieuwe kleuren en versierde tegels vormen een leuke verrassing voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Geef kinderen interessante ideeën met LEGO® DOTS sets. Dit zakje met gekleurde en versierde tegels helpt kinderen om huncreatieve zelfvertrouwen spelenderwijs te ontwikkelen. LEGO® DOTS sets bieden eindeloze creatieve mogelijkheden en stimuleren de zelfexpressie door het maken en aanpassen van sieraden of kamerdecoraties, waarmee LEGO plezier voor meer kinderen toegankelijk wordt. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO DOTS
Merk LEGO
EAN 5702016914597
Legocode 41921
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016914597

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DOTS Extra DOTS Serie 3 - 41921 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016914597 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DOTS Extra DOTS Serie 3 - 41921' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DOTS Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41921

Waar is LEGO DOTS Extra DOTS Serie 3 - 41921 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DOTS Extra DOTS Serie 3 - 41921 met het legonummer 41921 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DOTS Extra DOTS Serie 3 - 41921?

Het lego nummer van LEGO DOTS Extra DOTS Serie 3 - 41921 is 41921 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DOTS Extra DOTS Serie 3 - 41921 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DOTS Extra DOTS Serie 3 - 41921 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DOTS Extra DOTS Serie 3 - 41921 momenteel in de aanbieding is.