LEGO Disney Trein en Station - 71044

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Disney

Beleef met het hele gezin een boeiend en plezierig bouwproces met deze LEGO® ǀ Disney 71044 trein en station. Kinderen zullen het fantastisch vinden om met de Disney personages Mickey Mouse, Minnie Mouse, Knabbel, Babbel en Goofy mee te gaan op magische avonturen met deze geweldige LEGO treinset, met een...

Lees meer..
2/5
Lees alle reviews

€329.99

Beste deal bij: Lego.com

34 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€329.99

34% Goedkoper

€499.99

Beschrijving LEGO

Beleef met het hele gezin een boeiend en plezierig bouwproces met deze LEGO® ǀ Disney 71044 trein en station. Kinderen zullen het fantastisch vinden om met de Disney personages Mickey Mouse, Minnie Mouse, Knabbel, Babbel en Goofy mee te gaan op magische avonturen met deze geweldige LEGO treinset, met een gemotoriseerde locomotief in de stijl van een stoomlocomotief met een tender, een personenwagon en een luxueuze restauratiewagen, plus een ovale treinbaan en een prachtig stationsgebouw in de stijl van de Disney themaparken. Deze set wordt geleverd met allerlei coole details zoals app-bediening. Gebruik een smartphone of tablet om de locomotief...

Beleef met het hele gezin een boeiend en plezierig bouwproces met deze LEGO® ǀ Disney 71044 trein en station. Kinderen zullen het fantastisch vinden om met de Disney personages Mickey Mouse, Minnie Mouse, Knabbel, Babbel en Goofy mee te gaan op magische avonturen met deze geweldige LEGO treinset, met een gemotoriseerde locomotief in de stijl van een stoomlocomotief met een tender, een personenwagon en een luxueuze restauratiewagen, plus een ovale treinbaan en een prachtig stationsgebouw in de stijl van de Disney themaparken. Deze set wordt geleverd met allerlei coole details zoals app-bediening. Gebruik een smartphone of tablet om de locomotief voor- of achteruit te laten rijden en laat hem realistische geluiden maken. Het koppelen van de wagons gaat eenvoudig dankzij de magnetische LEGO koppelingen en de panelen van de restauratiewagon kunnen open om toegang te bieden tot het gedetailleerde interieur, compleet met een tafel, leunstoelen, een theepot en een kopje. En er is nog veel meer leuks! In het speelgoedstationsgebouw zijn talloze fraaie, van stenen gebouwde meubels en details te vinden, zoals ramen met gordijntjes, een wandklok, een kroonluchter en een torenkamer met een kleine LEGO verrassing! Inclusief 5 LEGO® ǀ Disney minifiguren met unieke decoratie en accessoires: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Knabbel, Babbel en Goofy. De LEGO® ǀ Disney trein en station omvat 16 gebogen en 4 rechte railelementen, een locomotief, een tender, een personenwagon, een restauratiewagon en een prachtig stationsgebouw. De locomotief is uitgerust met een rode baanruimer, rode wielen met werkende koppelstangen, een grote schoorsteen en een cabine voor de machinist. De tender bevat een LEGO® Powered Up 88009 Hub en een LEGO Powered Up 88011 Treinmotor. De trein en de geluidseffecten kunnen worden bediend via een smartphone of tablet. Maak via Bluetooth verbinding met de LEGO® Powered Up app. Werkt op batterijen (niet inbegrepen). Zie de verpakking voor informatie over het type en het aantal batterijen. De personenwagon heeft zitplaatsen voor de LEGO® ǀ Disney minifiguren. Verwijder het paneel op de restauratiewagon om toegang te krijgen tot het fraaie interieur met een tafel, leunstoelen, een theepot en een kopje. Het stationsgebouw heeft een gedetailleerde gevel met balkon, een klok en 2 torens met vlaggen. Het interieur van stationsgebouw bestaat uit een loket, een koffiehoek en diverse van stenen gebouwde meubels en details, zoals ramen met gordijntjes, een wandklok, een kroonluchter en een torenkamer met een kleine LEGO® ǀ Disney verrassing. De wagons zijn eenvoudig te koppelen dankzij de inbegrepen magnetische LEGO® koppelingen. Dit LEGO® bouwspeelgoed bestaat uit meer dan 2900 onderdelen. De LEGO® ǀ Disney speelgoedtrein is in totaal ca. 12 cm hoog, 78 cm lang en 8 cm breed. Het LEGO® ǀ Disney stationsgebouw is ca. 39 cm hoog, 36 cm breed en 16 cm diep. De ovale spoorbaan is ca. 96 cm lang en 70 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Disney
Merk LEGO
EAN 5702016369335
Legocode 71044
Leeftijd 12 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016369335

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Disney Trein en Station - 71044 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016369335 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Disney Trein en Station - 71044' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Disney Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71044

Waar is LEGO Disney Trein en Station - 71044 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Disney Trein en Station - 71044 met het legonummer 71044 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Disney Trein en Station - 71044?

Het lego nummer van LEGO Disney Trein en Station - 71044 is 71044 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Disney Trein en Station - 71044 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Disney Trein en Station - 71044 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Disney Trein en Station - 71044 momenteel in de aanbieding is.