LEGO Disney Princess Het ultieme avonturenkasteel - 43205

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Disney

Kinderen en Disney fans vanaf 6 jaar krijgen eindeloze speelmogelijkheden met deze LEGO ǀ Disney Het ultieme avonturenkasteel (43205) set: een prinsessenkasteel om te bouwen, met 5 minipoppetjes en 5 LEGO dierenfiguren. Met deze bouwset kunnen kinderen urenlang spelen met LEGO minipoppetjes van Disney prinsessen Ariël, Vaiana, Rapunzel, Sneeuwwitje en...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€79.84

Beste deal bij: Bol

25 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€79.84

25% Goedkoper

€99.99

6% Goedkoper

€105.94

Beschrijving LEGO

Kinderen en Disney fans vanaf 6 jaar krijgen eindeloze speelmogelijkheden met deze LEGO ǀ Disney Het ultieme avonturenkasteel (43205) set: een prinsessenkasteel om te bouwen, met 5 minipoppetjes en 5 LEGO dierenfiguren. Met deze bouwset kunnen kinderen urenlang spelen met LEGO minipoppetjes van Disney prinsessen Ariël, Vaiana, Rapunzel, Sneeuwwitje en Tiana, plus LEGO dierenfiguren van Marcel, Pascal, Pua, Sebastiaan en een vogeltje. Deze gedetailleerde set geeft het zelfvertrouwen van kinderen een boost. Wanneer ze er hun eigen verhalen mee bedenken, ontwikkelen ze ook hun fantasie en creativiteit. Het model is ontworpen om alleen of met vriendjes en vriendinnetjes mee te...

Kinderen en Disney fans vanaf 6 jaar krijgen eindeloze speelmogelijkheden met deze LEGO ǀ Disney Het ultieme avonturenkasteel (43205) set: een prinsessenkasteel om te bouwen, met 5 minipoppetjes en 5 LEGO dierenfiguren. Met deze bouwset kunnen kinderen urenlang spelen met LEGO minipoppetjes van Disney prinsessen Ariël, Vaiana, Rapunzel, Sneeuwwitje en Tiana, plus LEGO dierenfiguren van Marcel, Pascal, Pua, Sebastiaan en een vogeltje. Deze gedetailleerde set geeft het zelfvertrouwen van kinderen een boost. Wanneer ze er hun eigen verhalen mee bedenken, ontwikkelen ze ook hun fantasie en creativiteit. Het model is ontworpen om alleen of met vriendjes en vriendinnetjes mee te spelen en is goed te combineren met andere LEGO ǀ Disney Princess sets (apart verkrijgbaar). Deze set bevat interactieve digitale bouwinstructies. Met de intuïtieve functies in de gratis LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen een digitale versie van het kasteel bekijken tijdens het bouwen. Dit veelzijdige constructie speelgoed is een geweldig cadeau-idee voor kinderen van 6 jaar en ouder die dol zijn op de betoverende wereld van Disney, met prinsen, prinsessen en kastelen.

Kenmerken
Serie LEGO Disney
Merk LEGO
EAN 5702017154329
Legocode 43205
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017154329

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Disney Princess Het ultieme avonturenkasteel - 43205 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017154329 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Disney Princess Het ultieme avonturenkasteel - 43205' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Disney Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 43205

Waar is LEGO Disney Princess Het ultieme avonturenkasteel - 43205 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Disney Princess Het ultieme avonturenkasteel - 43205 met het legonummer 43205 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Disney Princess Het ultieme avonturenkasteel - 43205?

Het lego nummer van LEGO Disney Princess Het ultieme avonturenkasteel - 43205 is 43205 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Disney Princess Het ultieme avonturenkasteel - 43205 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Disney Princess Het ultieme avonturenkasteel - 43205 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Disney Princess Het ultieme avonturenkasteel - 43205 momenteel in de aanbieding is.