LEGO Disney™ Mini Disney spookhuis - 40521

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Disney

Fans van de spookhuisattractie van Disney zullen genieten van de griezelig goede details in dit miniatuurmodel om te bouwen en neer te zetten. Een deel van het interieur is vanaf de achterkant te bekijken, zoals de eetkamer, een kroonluchter en een galerij. De set bevat ook een exclusieve minifiguur van...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€35.99

Beste deal bij: Bol

22 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€45.95

€35.99

22% Goedkoper

€45.94

Beschrijving LEGO

Fans van de spookhuisattractie van Disney zullen genieten van de griezelig goede details in dit miniatuurmodel om te bouwen en neer te zetten. Een deel van het interieur is vanaf de achterkant te bekijken, zoals de eetkamer, een kroonluchter en een galerij. De set bevat ook een exclusieve minifiguur van een butler, die het tafereel nog 'levendiger' maakt. Kenners zullen de schilderijen van de liftende spoken, Madame Leota en de doodgraver zeker herkennen. Deze bouwbare set is een ideaal cadeau voor verzamelaars van minimodellen en Disney fans van alle leeftijden. Bouw- en verzamelset – met een miniatuurmodel van de spookhuisattractie...

Fans van de spookhuisattractie van Disney zullen genieten van de griezelig goede details in dit miniatuurmodel om te bouwen en neer te zetten. Een deel van het interieur is vanaf de achterkant te bekijken, zoals de eetkamer, een kroonluchter en een galerij. De set bevat ook een exclusieve minifiguur van een butler, die het tafereel nog 'levendiger' maakt. Kenners zullen de schilderijen van de liftende spoken, Madame Leota en de doodgraver zeker herkennen. Deze bouwbare set is een ideaal cadeau voor verzamelaars van minimodellen en Disney fans van alle leeftijden. Bouw- en verzamelset – met een miniatuurmodel van de spookhuisattractie van Disney, compleet met een exclusieve minifiguur van een butler. Geef als geschenk – een geschikt cadeau voor LEGO® fans, verzamelaars van minimodellen en Disney fans van 8 jaar en ouder. Model om neer te zetten – dit 680-delige model van ca. 14cm hoog, 12cm breed en 12cm diep bevat leuke details zoals een kroonluchter en stickerschilderijen voor in de galerij.

Kenmerken
Serie LEGO Disney
Merk LEGO
EAN 5702017241159
Legocode 40521
Leeftijd 12 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017241159

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Disney™ Mini Disney spookhuis - 40521 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017241159 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Disney™ Mini Disney spookhuis - 40521' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Disney Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 40521

Waar is LEGO Disney™ Mini Disney spookhuis - 40521 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Disney™ Mini Disney spookhuis - 40521 met het legonummer 40521 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Disney™ Mini Disney spookhuis - 40521?

Het lego nummer van LEGO Disney™ Mini Disney spookhuis - 40521 is 40521 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Disney™ Mini Disney spookhuis - 40521 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Disney™ Mini Disney spookhuis - 40521 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Disney™ Mini Disney spookhuis - 40521 momenteel in de aanbieding is.