LEGO Disney - Mickey Mouse & Minnie Mouse Buildable Characters (43179)

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Disney

Ben jij een echte Disney fan en hou je van de klassieke tekenfilms? Dan is deze set perfect voor jou! Met de LEGO Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse personages om zelf te bouwen (43179) kun je je aandacht even helemaal richten op iets leuks en bouw je zelf een...

Lees meer..
4.3/5
Lees alle reviews

€247.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€247.95

Beschrijving LEGO

Ben jij een echte Disney fan en hou je van de klassieke tekenfilms? Dan is deze set perfect voor jou! Met de LEGO Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse personages om zelf te bouwen (43179) kun je je aandacht even helemaal richten op iets leuks en bouw je zelf een indrukwekkende blikvanger voor in huis.Deze figuren van Mickey Mouse en Minnie Mouse in een dynamische houding zijn gebaseerd op de beroemde personages van Walt Disney en Ub Iwerks en worden geleverd met verschillende accessoires om zelf te bouwen, zoals een gitaar, een oude camera, een statief en een fotoalbum met...

Ben jij een echte Disney fan en hou je van de klassieke tekenfilms? Dan is deze set perfect voor jou! Met de LEGO Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse personages om zelf te bouwen (43179) kun je je aandacht even helemaal richten op iets leuks en bouw je zelf een indrukwekkende blikvanger voor in huis.Deze figuren van Mickey Mouse en Minnie Mouse in een dynamische houding zijn gebaseerd op de beroemde personages van Walt Disney en Ub Iwerks en worden geleverd met verschillende accessoires om zelf te bouwen, zoals een gitaar, een oude camera, een statief en een fotoalbum met foto's van hun avonturen. Mickey is ca. 36 cm hoog en Minnie is ca. 35 cm hoog.Geniet van wat tijd voor jezelf en ga aan de slag met deze leuke creatieve bouwuitdaging. Bouw 2 grote, prachtige figuren om in huis of op kantoor neer te zetten. De figuren maken deel uit van een reeks inspirerende LEGO bouwsets voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in popcultuur, kunst, architectuur en design. De set is bovendien een geweldig cadeau voor jezelf of voor een Disney fan in jouw omgeving die toe is aan een nieuw project.

Kenmerken
Serie LEGO Disney
Merk LEGO
EAN 5702016669381
Legocode 43179
Leeftijd 3 - 18 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016669381

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Disney - Mickey Mouse & Minnie Mouse Buildable Characters (43179) het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016669381 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Disney - Mickey Mouse & Minnie Mouse Buildable Characters (43179)' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Disney Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 43179

Waar is LEGO Disney - Mickey Mouse & Minnie Mouse Buildable Characters (43179) het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Disney - Mickey Mouse & Minnie Mouse Buildable Characters (43179) met het legonummer 43179 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Disney - Mickey Mouse & Minnie Mouse Buildable Characters (43179)?

Het lego nummer van LEGO Disney - Mickey Mouse & Minnie Mouse Buildable Characters (43179) is 43179 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Disney - Mickey Mouse & Minnie Mouse Buildable Characters (43179) en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Disney - Mickey Mouse & Minnie Mouse Buildable Characters (43179) ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Disney - Mickey Mouse & Minnie Mouse Buildable Characters (43179) momenteel in de aanbieding is.