LEGO Disney Lightyear Gevecht met Zurg - 76831

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Disney

Neem kinderen van 7 jaar en ouder mee naar de spannende interplanetaire wereld van Disney en Pixar's Lightyear met het Gevecht met Zurg (76831) constructie speelgoed. Met deze creatieve set beleven kleine Space Rangers buitenaards veel plezier wanneer ze samen met de minifiguren van Buzz Lightyear en Izzy, plus Sox...

Lees meer..
4/5
Lees alle reviews

€29.95

Beste deal bij: Bol

0 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€29.95

0% Goedkoper

€34.99

€29.99

Beschrijving LEGO

Neem kinderen van 7 jaar en ouder mee naar de spannende interplanetaire wereld van Disney en Pixar's Lightyear met het Gevecht met Zurg (76831) constructie speelgoed. Met deze creatieve set beleven kleine Space Rangers buitenaards veel plezier wanneer ze samen met de minifiguren van Buzz Lightyear en Izzy, plus Sox de robot, de schurk Zurg verslaan en de brandstofcel heroveren. Fans kunnen scènes uit de film met daarin het definitieve achtergrondverhaal van Buzz Lightyear opnieuw beleven. Ze nemen het met Izzy's coole noppenschieter en Buzz' polslaser op tegen de kwaadaardige Keizer Zurg. Dit leuke ruimte speelgoed bevat LEGO minifiguren van...

Neem kinderen van 7 jaar en ouder mee naar de spannende interplanetaire wereld van Disney en Pixar's Lightyear met het Gevecht met Zurg (76831) constructie speelgoed. Met deze creatieve set beleven kleine Space Rangers buitenaards veel plezier wanneer ze samen met de minifiguren van Buzz Lightyear en Izzy, plus Sox de robot, de schurk Zurg verslaan en de brandstofcel heroveren. Fans kunnen scènes uit de film met daarin het definitieve achtergrondverhaal van Buzz Lightyear opnieuw beleven. Ze nemen het met Izzy's coole noppenschieter en Buzz' polslaser op tegen de kwaadaardige Keizer Zurg. Dit leuke ruimte speelgoed bevat LEGO minifiguren van Buzz Lightyear en Izzy, een robotkat en een bouwbare mecha actiefiguur met beweegbare armen en benen. Deze bouwset om te verzamelen stimuleert fans om hun eigen verhalen te bedenken en zelf coole nieuwe duels te verzinnen. Ze zullen leren dat ze elk probleem aankunnen wanneer ze samenwerken! Dit ruimteschip speelgoed is een leuk cadeau voor Space Rangers in opleiding die helemaal weg zijn van Disney en Pixar's Lightyear, het definitieve achtergrondverhaal van Buzz Lightyear. Eigenschappen: Dit LEGO | Disney en Pixar Lightyear constructie speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar bevat een mecha actiefiguur, een LEGO figuur van een robot, 2 minifiguren en 3 wapenaccessoires. Inclusief LEGO minifiguren van Buzz Lightyear en Izzy en een figuur van Sox de robotkat, die klaar zijn om de strijd aan te gaan met de mecha actiefiguur van keizer Zurg om zelf te bouwen. Zurg probeert de brandstofcel uit Buzz' ruimteschip te stelen en kinderen kunnen hem tegenhouden, door terug te vechten met indrukwekkende wapenaccessoires, zoals een polslaser, blaster en noppenschieter. Met dit creatieve speelgoed breng je de actie van de Disney en Pixar film Lightyear naar de kinderkamer: de robot mecha ziet er ook nog eens geweldig uit als displaymodel na alle speelpret. Dit constructie speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar is een fantastisch cadeau-idee voor een verjaardag, feestdag of speciale gelegenheid. Nog meer intergalactisch plezier – combineer dit ruimte speelgoed met de set Zyclops achtervolging (76830) en het XL-15 Ruimteschip (76832) zodat jonge fans nog meer scènes uit de Disney en Pixar film Lightyear kunnen naspelen.

Kenmerken
Serie LEGO Disney
Merk LEGO
EAN 5702017152400
Legocode 76831
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017152400

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Disney Lightyear Gevecht met Zurg - 76831 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017152400 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Disney Lightyear Gevecht met Zurg - 76831' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Disney Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76831

Waar is LEGO Disney Lightyear Gevecht met Zurg - 76831 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Disney Lightyear Gevecht met Zurg - 76831 met het legonummer 76831 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Disney Lightyear Gevecht met Zurg - 76831?

Het lego nummer van LEGO Disney Lightyear Gevecht met Zurg - 76831 is 76831 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Disney Lightyear Gevecht met Zurg - 76831 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Disney Lightyear Gevecht met Zurg - 76831 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Disney Lightyear Gevecht met Zurg - 76831 momenteel in de aanbieding is.