LEGO Disney Frozen 2 Kasteeldorp Arendelle - 41167

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Disney

Speel het dagelijks leven in het kasteel Arendelle na met je favoriete personages uit de nieuwe film Disney Frozen II! Struin samen met Anna en Elsa langs de marktkraampjes om brood en vis te kopen. Ga vervolgens naar de aanlegsteiger en verwelkom Kristoff in zijn roeiboot, aangezien hij net terug...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€63.99

Beste deal bij: Bol.com

29 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€63.99

29% Goedkoper

€68.94

23% Goedkoper

€69.98

22% Goedkoper

€70.95

21% Goedkoper

€71.98

20% Goedkoper

€79.47

12% Goedkoper

€89.99

€89.99

Beschrijving LEGO

Speel het dagelijks leven in het kasteel Arendelle na met je favoriete personages uit de nieuwe film Disney Frozen II! Struin samen met Anna en Elsa langs de marktkraampjes om brood en vis te kopen. Ga vervolgens naar de aanlegsteiger en verwelkom Kristoff in zijn roeiboot, aangezien hij net terug is van een avontuur. Bespreek belangrijke zaken in de troonzaal van Elsa in het Disney Frozen kasteel, zorg voor de kasteelkat en de 2 kleine vogeltjes in hun vogelhuisje en ontdek talloze antieke voorwerpen en schatten op de zolder. Kom na een drukke dag helemaal tot rust in de slaapkamer...

Speel het dagelijks leven in het kasteel Arendelle na met je favoriete personages uit de nieuwe film Disney Frozen II! Struin samen met Anna en Elsa langs de marktkraampjes om brood en vis te kopen. Ga vervolgens naar de aanlegsteiger en verwelkom Kristoff in zijn roeiboot, aangezien hij net terug is van een avontuur. Bespreek belangrijke zaken in de troonzaal van Elsa in het Disney Frozen kasteel, zorg voor de kasteelkat en de 2 kleine vogeltjes in hun vogelhuisje en ontdek talloze antieke voorwerpen en schatten op de zolder. Kom na een drukke dag helemaal tot rust in de slaapkamer van Anna. Sla het dekbed open en stop haar in bed – morgen kan ze uitslapen! Je kunt de drie verdiepingen van het kasteel eenvoudig verwijderen en weer terugplaatsen. Bovendien kun je elke keer dat je met dit bouwbare Disney Frozen II speelgoed speelt helemaal zelf bepalen waar je welke meubels neerzet. Eigenschappen: Inclusief minipoppetjes van Elsa, Anna en Kristoff, plus 3 LEGO® dierenfiguren: een kat en 2 vogels. De set bestaat uit een kasteel van 3 verdiepingen met een troonzaal, een slaapkamer en een zolder, een bakkerskraam, een viskraam met een kleine aanlegsteiger en een roeiboot met roeispanen. Accessoires: een portret en een ezel, een schatkist, een kroon, een telescoop, een buste op een sokkel, een vogelhuisje, een lantaarnpaal, een cadeaudoos, een cadeautje, een vis, een krab, een brood, groenten, een bezem en een zwaard. Stimuleer de verbeelding van kinderen wanneer ze het kasteel van Anna en Elsa bouwen en de avonturen in de Frozen II wereld naspelen. Bovendien kunnen ze met de LEGO® stenen steeds weer nieuwe creaties verzinnen en nog meer Frozen verhalen te bedenken. Til het dekbed op om het minipoppetje 'in te stoppen'! De meubels kunnen eenvoudig worden verplaatst en in de verschillende kamers worden gezet. De 3 verdiepingen van dit modulaire kasteel kunnen worden verwijderd en weer worden teruggeplaatst, waardoor meerdere kinderen tegelijkertijd met verschillende delen van het kasteel kunnen spelen. Deze Frozen speelset voor alle fans van de film Frozen II is een ideaal cadeau voor de feestdagen of een verjaardag. Combineer met de sets 41164 Betoverde boomhut, 41165 Anna's kano-expeditie, 41166 Elsa's koetsavontuur, 41168 Elsa's sieradendooscreatie en 41169 Olaf voor nog meer LEGO® | Disney Frozen II avonturen. Het Frozen kasteel is ca. 30 cm hoog, 30 cm breed en 12 cm diep. De bakkerskraam is ca. 8 cm hoog, 4 cm breed en 3 cm diep. De viskraam met steiger is ca. 7 cm hoog, 8 cm breed en 6 cm diep. De roeiboot is ca. 5 cm hoog, 12 cm lang en 4 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Disney
Merk LEGO
EAN 5702016368642
Legocode 41167
Leeftijd 5 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016368642

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Disney Frozen 2 Kasteeldorp Arendelle - 41167 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016368642 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Disney Frozen 2 Kasteeldorp Arendelle - 41167' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Disney Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41167

Waar is LEGO Disney Frozen 2 Kasteeldorp Arendelle - 41167 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Disney Frozen 2 Kasteeldorp Arendelle - 41167 met het legonummer 41167 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Disney Frozen 2 Kasteeldorp Arendelle - 41167?

Het lego nummer van LEGO Disney Frozen 2 Kasteeldorp Arendelle - 41167 is 41167 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Disney Frozen 2 Kasteeldorp Arendelle - 41167 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Disney Frozen 2 Kasteeldorp Arendelle - 41167 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Disney Frozen 2 Kasteeldorp Arendelle - 41167 momenteel in de aanbieding is.