LEGO Disney Encanto Isabela's Magische Poort - 43201

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Disney

Deze LEGO® Disney Encanto Isabela's magische poort (43201) set vol magie heeft een poort met slot en een bouwwerk in het midden, een stickervel om de set aan te passen, gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS. In de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen op het model inzoomen, het draaien en...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€39.95

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€39.95

Beschrijving LEGO

Deze LEGO® Disney Encanto Isabela's magische poort (43201) set vol magie heeft een poort met slot en een bouwwerk in het midden, een stickervel om de set aan te passen, gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS. In de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen op het model inzoomen, het draaien en op het scherm bekijken. Dankzij het begeleide proces voelen zelfs jongere bouwers zich echte meesterbouwers! Speel overal Fans van Disney's Encanto beleven volop creatief plezier met dit draagbare bouwspeelgoed. Ze kunnen er zo mee spelen of de set combineren met andere LEGO ǀ Disney sets (apart verkrijgbaar). Er zijn leuke...

Deze LEGO® Disney Encanto Isabela's magische poort (43201) set vol magie heeft een poort met slot en een bouwwerk in het midden, een stickervel om de set aan te passen, gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS. In de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen op het model inzoomen, het draaien en op het scherm bekijken. Dankzij het begeleide proces voelen zelfs jongere bouwers zich echte meesterbouwers! Speel overal Fans van Disney's Encanto beleven volop creatief plezier met dit draagbare bouwspeelgoed. Ze kunnen er zo mee spelen of de set combineren met andere LEGO ǀ Disney sets (apart verkrijgbaar). Er zijn leuke en fantasierijke functies en accessoires voor eindeloos speelplezier. Unieke personages Met deze magische LEGO ǀ Disney set kunnen kinderen snel gaan spelen met de 3 micropoppetjes – Disney's Isabela, Luisa en Mirabel – plus LEGO figuren van een vogel en vlinders. De hoogwaardige set is een geweldig cadeau voor kinderen die trendsetters willen zijn op het schoolplein. Producteigenschappen: Verras kinderen met een heleboel speelmogelijkheden die zijn geïnspireerd op de film Encanto met deze unieke LEGO® ǀ Disney Isabela's magische poort (43201) set. Het plezier begint met het openen van de poort! Wat gaat er schuil achter de deur? Deze 114-delige set bevat een 'poort' die open kan met echt werkend slot, een sleutel aan een sleutelhanger en een bouwwerk in het midden, een stickervel en volop inspiratie voor fantasierijk spel. Deze set is inclusief Disney personages Isabela,Luisa en Mirabel, plus LEGO® figuren van een vogel en vlinders – ideaal voor fantasierijke avonturen. Kinderen kunnen er zo mee spelen of hem combineren met andere sets (apart verkrijgbaar). Disney's Encanto fans vanaf 5 jaar zullen dit unieke cadeau fantastisch vinden. Door de 'poort' betreden ze een complete microwereld met een werkend slot en draaiplateau, plus diverse functies en accessoires voor een heleboel speelplezier. Draagbare avonturen: de 'poort' is geopend ca. 7 cm hoog, 22 cm breed en 12 cm diep. Kinderen kunnen deze set gemakkelijk meenemen naar een speelafspraak, maar hij ziet er ook prachtig uit in een kinderkamer. Wil je kinderen een geweldige bouwervaring geven? Dat kan nu met digitale Instructions PLUS. Met intuïtieve zoom- en draaifuncties en een doorschijnende modus is dit bouwen met LEGO® in het digitale tijdperk! Dit Disney's Encanto bouwspeelgoed bevat gedetailleerde micropoppetjes, wezens en bekende omgevingen waarmee kinderen spelenderwijs belangrijke vaardigheden ontwikkelen, zoals hun creatieve denkvermogen en visualisatie. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Disney
Merk LEGO
EAN 5702017097442
Legocode 43201
Leeftijd 5 - 10 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017097442

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Disney Encanto Isabela's Magische Poort - 43201 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017097442 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Disney Encanto Isabela's Magische Poort - 43201' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Disney Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 43201

Waar is LEGO Disney Encanto Isabela's Magische Poort - 43201 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Disney Encanto Isabela's Magische Poort - 43201 met het legonummer 43201 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Disney Encanto Isabela's Magische Poort - 43201?

Het lego nummer van LEGO Disney Encanto Isabela's Magische Poort - 43201 is 43201 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Disney Encanto Isabela's Magische Poort - 43201 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Disney Encanto Isabela's Magische Poort - 43201 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Disney Encanto Isabela's Magische Poort - 43201 momenteel in de aanbieding is.