LEGO Disney Encanto Antonio's Magische Poort - 43200

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Disney

Deze LEGO® Disney Encanto Antonio's magische poort (43200) set vol avontuur heeft een dubbelzijdige 'poort' met slot en een bouwwerk in het midden, een stickervel, gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS. In de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen op het model inzoomen, het draaien en op het scherm bekijken. Dankzij...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€36.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€36.95

Beschrijving LEGO

Deze LEGO® Disney Encanto Antonio's magische poort (43200) set vol avontuur heeft een dubbelzijdige 'poort' met slot en een bouwwerk in het midden, een stickervel, gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS. In de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen op het model inzoomen, het draaien en op het scherm bekijken. Dankzij het begeleide proces voelen zelfs jongere bouwers zich echte meesterbouwers! Plezier voor onderweg Disney fans beleven volop creatief plezier met deze draagbare set. Ze kunnen er zo mee spelen of hem combineren met andere LEGO ǀ Disney sets (apart verkrijgbaar). De set bevat fantasierijke functies en accessoires voor eindeloos speelplezier....

Deze LEGO® Disney Encanto Antonio's magische poort (43200) set vol avontuur heeft een dubbelzijdige 'poort' met slot en een bouwwerk in het midden, een stickervel, gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS. In de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen op het model inzoomen, het draaien en op het scherm bekijken. Dankzij het begeleide proces voelen zelfs jongere bouwers zich echte meesterbouwers! Plezier voor onderweg Disney fans beleven volop creatief plezier met deze draagbare set. Ze kunnen er zo mee spelen of hem combineren met andere LEGO ǀ Disney sets (apart verkrijgbaar). De set bevat fantasierijke functies en accessoires voor eindeloos speelplezier. Leuke personages en omgevingen Met deze magische LEGO ǀ Disney set kunnen kinderen snel gaan spelen met de 2 micropoppetjes – Disney's Mirabel en Antonio – plus LEGO figuren van een capibara, jaguar, kikker en 3 vlinders. De hoogwaardige set is een geweldig cadeau voor kinderen die trendsetters willen zijn op het schoolplein. Producteigenschappen: Haal creatief speelplezier geïnspireerd op de film Encanto in huis met deze LEGO® ǀ Disney Antonio's magische poort (43200) set. Het plezier begint zodra de deur open gaat! Wat ligt er verscholen achter de deur? Dit 99-delige bouwspeelgoed bevat een 'poort' die open kan met echt werkend slot, een sleutel aan een sleutelhanger en een bouwwerk in het midden, een stickervel en accessoires voor fantasierijke verhalen. Deze set is inclusief Disney's Antonio en Mirabel, plus LEGO® figuren vanChispi en Parce – ideaal voor fantasierijke avonturen. Kinderen kunnen er zo mee spelen of de set combineren met andere Encanto of Disney sets (apart verkrijgbaar). Disney's Encanto fans vanaf 5 jaar zullen dit unieke cadeau fantastisch vinden. Door de 'poort' betreden ze een microwereld met een beweegbare hangmat en een jaguargrot, plus diverse coole functies en accessoires voor een heleboel speelplezier. Draagbare avonturen: de 'poort' is geopend ca. 7 cm hoog, 22 cm breed en 12 cm diep. Kinderen kunnen deze set gemakkelijk meenemen naar een speelafspraak, maar hij ziet er ook prachtig uit in een kinderkamer. Wil je kinderen een geweldige bouwervaring geven? Dat kan nu met digitale Instructions PLUS. Met intuïtieve zoom- en draaifuncties en een doorschijnende modus is dit bouwen met LEGO® in het digitale tijdperk! Dit Disney's Encanto bouwspeelgoed bevat gedetailleerde micropoppetjes, schattige wezens en herkenbare scènes voor eindeloos creatief speelplezier waarmee kinderen spelenderwijs belangrijke vaardigheden ontwikkelen. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Disney
Merk LEGO
EAN 5702017097435
Legocode 43200
Leeftijd 5 - 10 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017097435

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Disney Encanto Antonio's Magische Poort - 43200 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017097435 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Disney Encanto Antonio's Magische Poort - 43200' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Disney Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 43200

Waar is LEGO Disney Encanto Antonio's Magische Poort - 43200 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Disney Encanto Antonio's Magische Poort - 43200 met het legonummer 43200 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Disney Encanto Antonio's Magische Poort - 43200?

Het lego nummer van LEGO Disney Encanto Antonio's Magische Poort - 43200 is 43200 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Disney Encanto Antonio's Magische Poort - 43200 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Disney Encanto Antonio's Magische Poort - 43200 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Disney Encanto Antonio's Magische Poort - 43200 momenteel in de aanbieding is.