LEGO Disney Belle en Rapunzel's koninklijke paardenstal - 43195

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Disney

Verras jouw kleine paardenfan met deze gedetailleerde LEGO® ǀ Disney Belle en Rapunzel's koninklijke paardenstal (43195) bouwset: een grote stal met een prijzenkamer en een accessoirekamer, een knusse zolder en 2 kleinere, losse paardenstallen. Deze fantasierijke set bevat gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app. Dankzij...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€39.99

Beste deal bij: Bol.com

29 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€39.99

29% Goedkoper

€42.95

23% Goedkoper

€42.99

23% Goedkoper

€44.94

20% Goedkoper

€46.48

17% Goedkoper

€49.99

11% Goedkoper

€52.44

6% Goedkoper

€55.94

Beschrijving LEGO

Verras jouw kleine paardenfan met deze gedetailleerde LEGO® ǀ Disney Belle en Rapunzel's koninklijke paardenstal (43195) bouwset: een grote stal met een prijzenkamer en een accessoirekamer, een knusse zolder en 2 kleinere, losse paardenstallen. Deze fantasierijke set bevat gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app. Dankzij het stapsgewijze bouwproces voelen jonge bouwers zich al snel echte meesterbouwers! Onbegrensde creatieve mogelijkheden Kinderen zullen het geweldig vinden om met deze set en alle accessoires te spelen, waaronder hooi, paardenvoedsel, zadels, stalwerktuigen en een trofee. De fantasie krijgt een boost terwijl ze de dieren verzorgen en allerlei spannende avonturen...

Verras jouw kleine paardenfan met deze gedetailleerde LEGO® ǀ Disney Belle en Rapunzel's koninklijke paardenstal (43195) bouwset: een grote stal met een prijzenkamer en een accessoirekamer, een knusse zolder en 2 kleinere, losse paardenstallen. Deze fantasierijke set bevat gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app. Dankzij het stapsgewijze bouwproces voelen jonge bouwers zich al snel echte meesterbouwers! Onbegrensde creatieve mogelijkheden Kinderen zullen het geweldig vinden om met deze set en alle accessoires te spelen, waaronder hooi, paardenvoedsel, zadels, stalwerktuigen en een trofee. De fantasie krijgt een boost terwijl ze de dieren verzorgen en allerlei spannende avonturen beleven. Geliefde personages en volop plezier Kinderen krijgen bij deze creatieve set 2 minipoppetjes – Disney's Belle en Rapunzel – plus LEGO paardenfiguren van Maximus en Philippe. Deze Disney Princess set is een topcadeau waar alle kinderen het over zullen hebben. Producteigenschappen: Geef de rollenspellen van kinderen een boost met deze LEGO® ǀ Disney Belle en Rapunzel's koninklijke paardenstal (43195) set, een unieke Disney Princess bouwset. Het plezier begint al bij het bouwen en houdt nooit meer op! Er staan je kind een hoop fantasierijke avonturen te wachten. Deze creatieve set bestaat uit een stal met 3 verdiepingen en 5 ruimtes, 2 kleine losse stallen, een stickervel en een heleboel accessoires voor fantasierijk speelplezier. 2 geliefde personages, Disney's Belle en Rapunzel, staan klaar om de handen uit de mouwen te steken en een heleboel buitenritten te maken met dit bouwspeelgoed. Deze leuke set bevat ook 2 LEGO® paardenfiguren van Maximus en Philippe. Elke Disney Princess fan vanaf 5 jaar zal deze set fantastisch vinden. Kinderen kunnen eindeloze verhalen bedenken met deze hoogwaardige cadeauset, alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes – ideaal voor urenlang fantasierijk speelplezier. Gemaakt om mee te spelen of neer te zetten. De stal en is inclusief de kleinere stallen ca. 24 cm hoog, 33 cm breed en 7 cm diep. De set is gemaakt om mee te spelen, maar ziet er ook cool uit in een kinderkamer. Wil je kinderen een nog leukere bouwervaring bieden? Dat kan nu met digitale Instructions PLUS! Dankzij intuïtieve modi als zoomen, draaien en de doorschijnende modus is dit LEGO® bouwen voor het digitale tijdperk! Deze bouwbare Disney Princess speelgoedset bevat gedetailleerde minipoppetjes, berijdbare paardenfiguren en inspiratie voor eindeloos creatief speelplezier waarmee kinderen belangrijke vaardigheden ontwikkelen. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Disney
Merk LEGO
EAN 5702016909661
Legocode 43195
Leeftijd 5 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016909661

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Disney Belle en Rapunzel's koninklijke paardenstal - 43195 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016909661 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Disney Belle en Rapunzel's koninklijke paardenstal - 43195' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Disney Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 43195

Waar is LEGO Disney Belle en Rapunzel's koninklijke paardenstal - 43195 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Disney Belle en Rapunzel's koninklijke paardenstal - 43195 met het legonummer 43195 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Disney Belle en Rapunzel's koninklijke paardenstal - 43195?

Het lego nummer van LEGO Disney Belle en Rapunzel's koninklijke paardenstal - 43195 is 43195 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Disney Belle en Rapunzel's koninklijke paardenstal - 43195 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Disney Belle en Rapunzel's koninklijke paardenstal - 43195 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Disney Belle en Rapunzel's koninklijke paardenstal - 43195 momenteel in de aanbieding is.