LEGO Creator Racewagen Transportvoertuig - 31113

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator

Rijd naar de racebaan voor spannende wedstrijden! Laad de 2 supercoole racewagens uit via de hellingen van de geweldige vrachtwagen en trailer voordat ze een wedstrijdje houden met snelle rondes. Zodra ze over de finish komen, bouw je het autotransport om tot een indrukwekkende kraanwagen of een sleepboot met kraan...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€24.99

Beste deal bij: Wehkamp

27 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€24.99

27% Goedkoper

€31.94

6% Goedkoper

€34.00

Beschrijving LEGO

Rijd naar de racebaan voor spannende wedstrijden! Laad de 2 supercoole racewagens uit via de hellingen van de geweldige vrachtwagen en trailer voordat ze een wedstrijdje houden met snelle rondes. Zodra ze over de finish komen, bouw je het autotransport om tot een indrukwekkende kraanwagen of een sleepboot met kraan voor nog meer actie met deze coole 3-in-1 set. Leuk speelgoed voor fantasierijk speelplezier Er zijn 3 verschillende indrukwekkende modellen om te bouwen en mee te spelen in deze LEGO Creator 3in1 bouwset. Kinderen kunnen de vrachtwagen en oplegger met2 racewagens bouwen en deze daarna ombouwen tot een kraanwagen of...

Rijd naar de racebaan voor spannende wedstrijden! Laad de 2 supercoole racewagens uit via de hellingen van de geweldige vrachtwagen en trailer voordat ze een wedstrijdje houden met snelle rondes. Zodra ze over de finish komen, bouw je het autotransport om tot een indrukwekkende kraanwagen of een sleepboot met kraan voor nog meer actie met deze coole 3-in-1 set. Leuk speelgoed voor fantasierijk speelplezier Er zijn 3 verschillende indrukwekkende modellen om te bouwen en mee te spelen in deze LEGO Creator 3in1 bouwset. Kinderen kunnen de vrachtwagen en oplegger met2 racewagens bouwen en deze daarna ombouwen tot een kraanwagen of een minisleepboot. Ze kunnen de 328 stenen en onderdelen ook gebruiken om iets compleet nieuws te bouwen. Creatief bouwplezier LEGO Creator 3in1 bouwspeelgoed biedt kinderen een wereld vol bouw- en speelplezier met 3 mogelijkheden in elke doos! Creator 3in1 stimuleert de fantasie en houdt kinderen urenlang bezig met een geweldig assortiment aan sets, waaronder enge wezens, snelle vliegtuigen en gedetailleerde gebouwen. Eigenschappen: Stimuleer eindeloos creatief speelplezier met deze fantastische LEGO® Creator 3in1 Racewagen transportvoertuig (31113) speelgoedset met 3 modellen in 1: een autotransport, kraanwagen en sleepboot met kraan. Het transportvoertuig is inclusief 2 racewagens, 1 blauwe en 1 rode, waarmee kinderen allerlei spannende wedstrijden op de racebaan kunnen naspelen. Het Racewagen transportvoertuig bestaat uit een scharnierende vrachtwagen met een afneembare oplegger en 2 racewagens die in- en uitgeladen kunnen worden via de 2 hellingen. Dankzij de standaard kan de oplegger ook los staan. De speelgoedkraanwagen heeft een kraan die 360 graden kan draaien en ladingen op kan tillen, terwijl de minisleepboot ook een werkende kraan heeft. De perfecte beloning voor LEGO® fans vanaf 7 jaar die van coole vrachtwagens en boten houden. Het transportvoertuig is ca. 7 cm hoog, 24 cm lang en 4 cm breed – ideale afmetingen om thuis mee te spelen of om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje. Kijk vanaf januari 2021 uit naar andere geweldige LEGO® Creator 3in1 sets: Cyberdrone (31111), Wilde leeuw (31112), Snelle motor (31114) en Surfer strandhuis (31118). Met LEGO® Creator 3in1 sets beleven kinderen volop fantasierijk speelplezier en verhalen boordevol actie met 3 bouwmogelijkheden in elke doos. LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze keer op keer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Natuurlijk voldoen LEGO® stenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Creator
Merk LEGO
EAN 5702016888355
Legocode 31113
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016888355

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Racewagen Transportvoertuig - 31113 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016888355 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Racewagen Transportvoertuig - 31113' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 31113

Waar is LEGO Creator Racewagen Transportvoertuig - 31113 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Racewagen Transportvoertuig - 31113 met het legonummer 31113 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Racewagen Transportvoertuig - 31113?

Het lego nummer van LEGO Creator Racewagen Transportvoertuig - 31113 is 31113 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Racewagen Transportvoertuig - 31113 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Racewagen Transportvoertuig - 31113 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Racewagen Transportvoertuig - 31113 momenteel in de aanbieding is.