LEGO Creator Monster Burger Truck - 31104

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator

Wie heeft er trek in een hamburger? Klim via de opvouwbare trap de hamburger monstertruck in en geef LEGO® inwoners hun favoriete traktatie! Rijd over stoepranden met de grote wielen en werkende vering om een plekje op het strand te bemachtigen. Zet de tafel en stoelen neer, klim in de...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€69.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€69.00

Beschrijving LEGO

Wie heeft er trek in een hamburger? Klim via de opvouwbare trap de hamburger monstertruck in en geef LEGO® inwoners hun favoriete traktatie! Rijd over stoepranden met de grote wielen en werkende vering om een plekje op het strand te bemachtigen. Zet de tafel en stoelen neer, klim in de truck en begin met bakken. Bouw hem vervolgens om tot een stevige off-roader, een krachtig tractortrekvoertuig of wat je maar kunt bedenken met deze leuke 3-in-1 set! Eigenschappen: Stimuleer creatief rollenspel met deze set van 3 modellen in 1: een LEGO® Creator 3in1 Hamburger Monstertruck (31104) met vering, een off-roader...

Wie heeft er trek in een hamburger? Klim via de opvouwbare trap de hamburger monstertruck in en geef LEGO® inwoners hun favoriete traktatie! Rijd over stoepranden met de grote wielen en werkende vering om een plekje op het strand te bemachtigen. Zet de tafel en stoelen neer, klim in de truck en begin met bakken. Bouw hem vervolgens om tot een stevige off-roader, een krachtig tractortrekvoertuig of wat je maar kunt bedenken met deze leuke 3-in-1 set! Eigenschappen: Stimuleer creatief rollenspel met deze set van 3 modellen in 1: een LEGO® Creator 3in1 Hamburger Monstertruck (31104) met vering, een off-roader en een tractortrekvoertuig, plus 2 minifiguren en een hondenfiguur. Wat staat er op het menu? Kinderen vergroten hun bouwvaardigheden terwijl ze hamburgers serveren in een hamburger monstertruck, rondrijden in een off-roader, zware ladingen vervoeren met het tractortrekvoertuig of iets compleet nieuws creëren. Dit speelgoed biedt 3 bouwopties in 1. Kinderen kiezen voor het bouwen van 1 van de 3 verschillende voertuigen, waarmee afzonderlijk of in combinatie met andere LEGO® sets kan worden gespeeld. Zie hoe ze hun bouwvaardigheden ontwikkelen terwijl ze bouwen. Fans van fantasierijk spelen zullen deze set geweldig vinden. De hamburger monstertruck met zijn enorme wielen, werkende vering, opvouwbare trap en gigantische van stenen gebouwde hamburger op het dak is een geweldig cadeau voor alle gelegenheden voor kinderen van 8 jaar en ouder. Gedetailleerd actiespeelgoed vol speelplezier! De hamburger monstertruck is ca. 19 cm hoog, 17 cm lang en 11 cm breed: groot genoeg voor serieuze foodtruckavonturen. Aangedreven door kinderfantasie! Batterijloos speelgoed stimuleert de onafhankelijkheid en het probleemoplossend vermogen en laat kinderen bovendien de vreugde ervaren van het helemaal zelf bedenken van leuke nieuwe verhalen. Open de doos en het spelen begint direct met het bouwen en herbouwen van 1 van de 3 modellen. De gemakkelijk te volgen instructies helpen het bouwen kinderspel te maken waardoor kinderen trots kunnen zijn op wat ze creëren en daarbij veel fantasierijk plezier beleven. Creëer oneindige speelmogelijkheden voor kinderen met de LEGO® Creator 3in1 sets. Deze coole foodtruckspeelset laat kinderen hun creativiteit en verbeelding ontwikkelen terwijl ze tijdens het bouwen steeds weer nieuwe verhalen bedenken. LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958. Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO® stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Creator
Merk LEGO
EAN 5702016616309
Legocode 31104
Leeftijd 4 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016616309

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Monster Burger Truck - 31104 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016616309 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Monster Burger Truck - 31104' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 31104

Waar is LEGO Creator Monster Burger Truck - 31104 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Monster Burger Truck - 31104 met het legonummer 31104 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Monster Burger Truck - 31104?

Het lego nummer van LEGO Creator Monster Burger Truck - 31104 is 31104 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Monster Burger Truck - 31104 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Monster Burger Truck - 31104 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Monster Burger Truck - 31104 momenteel in de aanbieding is.