LEGO Creator Expert Spookhuis - 10273

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator

Als je van spoken, demonen en andere wezens houdt die 's nachts ronddolen, is het LEGO Spookhuis (10273) de perfecte set voor jou. Vergeet voor even je dagelijkse beslommeringen en ontdek de ene na de andere verrassing met dit bijzondere bouwproject. Griezelig goede details brengen het verhaal tot leven Beleef...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€229.99

Beste deal bij: Bol.com

23 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€229.99

23% Goedkoper

€299.99

Beschrijving LEGO

Als je van spoken, demonen en andere wezens houdt die 's nachts ronddolen, is het LEGO Spookhuis (10273) de perfecte set voor jou. Vergeet voor even je dagelijkse beslommeringen en ontdek de ene na de andere verrassing met dit bijzondere bouwproject. Griezelig goede details brengen het verhaal tot leven Beleef uren bouwplezier met dit indrukwekkende spookhuismodel en bewonder alle mooie details die in dit spookhuis verborgen zitten. Het huis kan open, waardoor je de binnenkant eenvoudig kunt bekijken. Hier ontdek je een werkende vrije val-attractie en automatische deuren boven op de toren. Zie hoe de behekste voordeuren dichtgaan voor een...

Als je van spoken, demonen en andere wezens houdt die 's nachts ronddolen, is het LEGO Spookhuis (10273) de perfecte set voor jou. Vergeet voor even je dagelijkse beslommeringen en ontdek de ene na de andere verrassing met dit bijzondere bouwproject. Griezelig goede details brengen het verhaal tot leven Beleef uren bouwplezier met dit indrukwekkende spookhuismodel en bewonder alle mooie details die in dit spookhuis verborgen zitten. Het huis kan open, waardoor je de binnenkant eenvoudig kunt bekijken. Hier ontdek je een werkende vrije val-attractie en automatische deuren boven op de toren. Zie hoe de behekste voordeuren dichtgaan voor een spookachtig effect. Combineer de set met LEGO Powered Up onderdelen (apart verkrijgbaar), zodat je de lift met de Powered Up app kunt bedienen. Een bouwproject vol spanning en sensatie Dit spookhuis maakt deel uit van een reeks LEGO bouwsets voor volwassenen die dol zijn op ingenieuze ontwerpen. Bovendien is het model een griezelig goed cadeau voor een verjaardag, Kerstmis of een andere speciale gelegenheid.

Kenmerken
Serie LEGO Creator
Merk LEGO
EAN 5702016668001
Legocode 10273
Leeftijd 18 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016668001

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Expert Spookhuis - 10273 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016668001 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Expert Spookhuis - 10273' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10273

Waar is LEGO Creator Expert Spookhuis - 10273 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Expert Spookhuis - 10273 met het legonummer 10273 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Expert Spookhuis - 10273?

Het lego nummer van LEGO Creator Expert Spookhuis - 10273 is 10273 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Expert Spookhuis - 10273 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Expert Spookhuis - 10273 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Expert Spookhuis - 10273 momenteel in de aanbieding is.