LEGO Creator Expert Taj Mahal - 10256

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator Expert

Als je de Taj Mahal al eens in het echt hebt gezien en een bijzonder aandenken aan deze ervaring wilt, ervan droomt om deze indrukwekkende plek ooit te bezoeken of gewoon van mooie gebouwen houdt, is deze set uit de LEGO® Architecture Monumentencollectie (21056) perfect voor jou. Wonderlijke details Maak...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€479.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€479.95

Beschrijving LEGO

Als je de Taj Mahal al eens in het echt hebt gezien en een bijzonder aandenken aan deze ervaring wilt, ervan droomt om deze indrukwekkende plek ooit te bezoeken of gewoon van mooie gebouwen houdt, is deze set uit de LEGO® Architecture Monumentencollectie (21056) perfect voor jou. Wonderlijke details Maak in je vrije tijd dit symbool van eeuwige liefde en wereldwonder in LEGO stijl na. Bewonder de authentieke details, zoals de crypte met de tombes van Mumtaz en Shah Jahan, de centrale ruimte met 2 cenotafen, de monumentale iwans, de grote koepel, de 4 chhatri's en de 4 smalle minaretten....

Als je de Taj Mahal al eens in het echt hebt gezien en een bijzonder aandenken aan deze ervaring wilt, ervan droomt om deze indrukwekkende plek ooit te bezoeken of gewoon van mooie gebouwen houdt, is deze set uit de LEGO® Architecture Monumentencollectie (21056) perfect voor jou. Wonderlijke details Maak in je vrije tijd dit symbool van eeuwige liefde en wereldwonder in LEGO stijl na. Bewonder de authentieke details, zoals de crypte met de tombes van Mumtaz en Shah Jahan, de centrale ruimte met 2 cenotafen, de monumentale iwans, de grote koepel, de 4 chhatri's en de 4 smalle minaretten. Een LEGO steen met het opschrift 'Taj Mahal' maakt dit schaalmodel compleet. Een echte blikvanger, waar je hem ook neerzet. Geweldig cadeau Deze set maakt deel uit van een collectie hoogwaardige LEGO modellen voor volwassenen en is een prachtig geschenk voor jezelf. Je kunt de set natuurlijk ook cadeau geven aan een LEGO fan of iemand die dol is op de Taj Mahal, India, reizen of architectuur. Eigenschappen Bouw je eigen symbool van eeuwige liefde met dit prachtig gedetailleerde LEGO® Architecture Monumentencollectie model (21056) van de Taj Mahal en geef het een mooi plekje. Alle authentieke details zijn zorgvuldig nagemaakt in LEGO® stijl, zoals de crypte met de tombes van Mumtaz en Shah Jahan, de centrale ruimte met 2 cenotafen, de iwans, de grote koepel, de 4 chhatri's en de 4 minaretten. Als je de centrale ruimte optilt, ontdek je de crypte eronder. Het schaalmodel bevat daarnaast een LEGO® steen met het opschrift 'Taj Mahal', die deze schitterende blikvanger helemaal afmaakt. Of je India en de Taj Mahal nu al eens hebt bezocht, ervan droomt of gewoon van reizen en architectuur houdt: dit is de perfecte bouwset voor jou. Bovendien is het een bijzonder model om cadeau te geven aan een creatieve vriend of vriendin. Dit bouwbare architectuurmodel is ca. 20 cm hoog, 23 cm breed en 23 cm diep – een indrukwekkende eyecatcher in je huis of op kantoor. Bij deze 2022-delige bouwset om te verzamelen draait het allemaal om een moment voor jezelf. Je kunt je helemaal onderdompelen in deze complexe bouwuitdaging en als het model eenmaal klaar is, zul je je ontspannen, verkwikt en trots voelen. De set bevat stapsgewijze instructies zodat ook beginnende LEGO® bouwers vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen gaan, plus een informatieboekje over de Taj Mahal (alleen in het Engels. Download het boekje in andere talen op LEGO.com/architecture). Deze LEGO® Architecture Taj Mahal set maakt deel uit van een collectie hoogwaardige bouwsets voor volwassenen zoals jij, die van praktische, creatieve projecten houden. LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, zodat ze keer op keer stevig op elkaar passen. LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Creator Expert
Merk LEGO
EAN 8723121735362
Legocode 10256
Leeftijd 14 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 8723121735362

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Expert Taj Mahal - 10256 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 8723121735362 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Expert Taj Mahal - 10256' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Expert Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10256

Waar is LEGO Creator Expert Taj Mahal - 10256 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Expert Taj Mahal - 10256 met het legonummer 10256 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Expert Taj Mahal - 10256?

Het lego nummer van LEGO Creator Expert Taj Mahal - 10256 is 10256 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Expert Taj Mahal - 10256 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Expert Taj Mahal - 10256 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Expert Taj Mahal - 10256 momenteel in de aanbieding is.