LEGO Classic Stenen en Ideeën - 11001

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Classic

Bouw een ouderwetse stoomlocomotief, een gezellig huisje, een cool keyboard, een schattige, rode dinosaurus of wat je maar kunt bedenken met de felgekleurde LEGO® Classic Stenen en ideeën set – de mogelijkheden zijn eindeloos! Verzin het en bouw het: uren speelplezier gegarandeerd met de LEGO Classic bouwsets! • Inclusief LEGO®...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€18.94

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€18.94

Beschrijving LEGO

Bouw een ouderwetse stoomlocomotief, een gezellig huisje, een cool keyboard, een schattige, rode dinosaurus of wat je maar kunt bedenken met de felgekleurde LEGO® Classic Stenen en ideeën set – de mogelijkheden zijn eindeloos! Verzin het en bouw het: uren speelplezier gegarandeerd met de LEGO Classic bouwsets! • Inclusief LEGO® stenen, ogen, wielen en scharnieren voor het bouwen van eenvoudige modellen. • Met vrolijk gekleurde LEGO® onderdelen waarmee je eindeloos creatief kunt spelen. • Bouw een dinosaurus, piano, huisje, trein of wat je maar kunt bedenken! • Een ideaal LEGO® startpakket voor creatieve kinderen. • Ga naar LEGO.nl/classic voor meer...

Bouw een ouderwetse stoomlocomotief, een gezellig huisje, een cool keyboard, een schattige, rode dinosaurus of wat je maar kunt bedenken met de felgekleurde LEGO® Classic Stenen en ideeën set – de mogelijkheden zijn eindeloos! Verzin het en bouw het: uren speelplezier gegarandeerd met de LEGO Classic bouwsets! • Inclusief LEGO® stenen, ogen, wielen en scharnieren voor het bouwen van eenvoudige modellen. • Met vrolijk gekleurde LEGO® onderdelen waarmee je eindeloos creatief kunt spelen. • Bouw een dinosaurus, piano, huisje, trein of wat je maar kunt bedenken! • Een ideaal LEGO® startpakket voor creatieve kinderen. • Ga naar LEGO.nl/classic voor meer bouwinstructies, leuke video's, ideeën en inspiratie. • Laat je creativiteit opbloeien met de LEGO® Classic sets! • Deze set bevat meer dan 120 onderdelen. • De set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 4 jaar.

Kenmerken
Serie LEGO Classic
Merk LEGO
EAN 5702016367768
Legocode 11001
Leeftijd 4 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016367768

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Classic Stenen en Ideeën - 11001 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016367768 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Classic Stenen en Ideeën - 11001' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Classic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 11001

Waar is LEGO Classic Stenen en Ideeën - 11001 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Classic Stenen en Ideeën - 11001 met het legonummer 11001 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Classic Stenen en Ideeën - 11001?

Het lego nummer van LEGO Classic Stenen en Ideeën - 11001 is 11001 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Classic Stenen en Ideeën - 11001 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Classic Stenen en Ideeën - 11001 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Classic Stenen en Ideeën - 11001 momenteel in de aanbieding is.