LEGO Classic Creatieve Witte Stenen - 11012

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Classic

Stimuleer kinderen om hun eigen creaties te bedenken en te bouwen met deze leuke verzameling witte LEGO® stenen. De set bevat 3 eenvoudige bouwideeën om hun creativiteit een boost te geven: een sneeuwpop met een bezem, een schaap in een bloemenwei en een zeemeeuw met een vis. Kinderen kunnen de...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€7.94

Beste deal bij: Top1Toys

56 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€7.94

56% Goedkoper

€9.94

45% Goedkoper

€12.07

33% Goedkoper

€17.98

Beschrijving LEGO

Stimuleer kinderen om hun eigen creaties te bedenken en te bouwen met deze leuke verzameling witte LEGO® stenen. De set bevat 3 eenvoudige bouwideeën om hun creativiteit een boost te geven: een sneeuwpop met een bezem, een schaap in een bloemenwei en een zeemeeuw met een vis. Kinderen kunnen de stenen ook met elkaar combineren om de modellen aan te passen en hun eigen creaties te bouwen. Alles wat deze veelzijdige LEGO stenen en onderdelen nodig hebben, is een flinke dosis fantasie! Stapsgewijze digitale gids Deze LEGO Classic speelset bevat eenvoudige bouwinstructies en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis...

Stimuleer kinderen om hun eigen creaties te bedenken en te bouwen met deze leuke verzameling witte LEGO® stenen. De set bevat 3 eenvoudige bouwideeën om hun creativiteit een boost te geven: een sneeuwpop met een bezem, een schaap in een bloemenwei en een zeemeeuw met een vis. Kinderen kunnen de stenen ook met elkaar combineren om de modellen aan te passen en hun eigen creaties te bouwen. Alles wat deze veelzijdige LEGO stenen en onderdelen nodig hebben, is een flinke dosis fantasie! Stapsgewijze digitale gids Deze LEGO Classic speelset bevat eenvoudige bouwinstructies en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met deze interactieve bouwgids met zoom- en draaifuncties wordt bouwen met LEGO stenen pas echt kinderspel! Bouwen aan vaardigheden LEGO Classic bouwsets geven kinderen ideeën en grenzeloze inspiratie in handen met leuke modellen waarmee ze spelenderwijs hun creativiteit en fijne motoriek ontwikkelen. Producteigenschappen: Kinderen van 4 jaar en ouder kunnen bedenken en bouwen wat ze maar willen met deze LEGO® Classic Creatieve witte stenen (11012) speelgoedset. Inclusief 3 eenvoudig te bouwen modelideeën om snel creatief aan de slag te gaan. Wat zit er in de doos? Deze 60-delige speelset bevat alle LEGO® stenen die kinderen nodig hebben om een speelgoedsneeuwpop met een bezem, een schaap in een bloemenveld en een zeemeeuw met een vis te bouwen – of wat ze maar kunnen bedenken. Kinderen zullen het geweldig vinden om de 3 leuke modelideeën in deze speelset te bouwen en ermee te spelen. Ze kunnen de stenen en onderdelen ook combineren met andere LEGO® sets voor nog meer plezier! Een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor beginnende LEGO® bouwers en kinderen die hun verzameling LEGO stenen willen uitbreiden. Kinderen beleven overal waar ze willen creatief speelplezier met deze compacte LEGO® Classic Creatieve witte stenen speelset. De doos bevat per bouwwerk een afzonderlijk zakje met LEGO® onderdelen. Kies een model, open het zakje met stenen en je kunt meteen aan de slag! Bevat gedrukte instructies en Instructions PLUS, onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app, met zoom-, draai- en weergavefuncties die het bouwproces pas echt tot leven laten komen. LEGO® Classic bouwsets zitten boordevol ideeën en inspiratie voor eindeloos creatief speelplezier. Het stimuleren van creativiteit en probleemoplossende vaardigheden was nog nooit zo leuk! LEGO® speelgoed voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen in de industrie, zodat het consistent, compatibel en leuk om te bouwen is – en dat is al zo sinds 1958. Al het LEGO® bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strikte veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Classic
Merk LEGO
EAN 5702016889277
Legocode 11012
Leeftijd 4 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016889277

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Classic Creatieve Witte Stenen - 11012 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016889277 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Classic Creatieve Witte Stenen - 11012' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Classic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 11012

Waar is LEGO Classic Creatieve Witte Stenen - 11012 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Classic Creatieve Witte Stenen - 11012 met het legonummer 11012 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Classic Creatieve Witte Stenen - 11012?

Het lego nummer van LEGO Classic Creatieve Witte Stenen - 11012 is 11012 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Classic Creatieve Witte Stenen - 11012 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Classic Creatieve Witte Stenen - 11012 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Classic Creatieve Witte Stenen - 11012 momenteel in de aanbieding is.