LEGO Politiewagen en snelle autoachtervolging - 60415

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Beleef razendsnel plezier en spanning met deze LEGO politie speelset voor kinderen vanaf 6 jaar. De LEGO City Politiewagen en snelle autoachtervolging (60415) set voor jongens en meisjes bevat een cool onderscheppingsvoertuig en een vluchtauto, plus minifiguren van een agent en een boef voor leuke rollenspellen. Deze LEGO politieauto speelgoed...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€17.98

Beste deal bij: Bol

31 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€17.98

31% Goedkoper

€25.93

Beschrijving LEGO

Beleef razendsnel plezier en spanning met deze LEGO politie speelset voor kinderen vanaf 6 jaar. De LEGO City Politiewagen en snelle autoachtervolging (60415) set voor jongens en meisjes bevat een cool onderscheppingsvoertuig en een vluchtauto, plus minifiguren van een agent en een boef voor leuke rollenspellen. Deze LEGO politieauto speelgoed set bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies met afbeeldingen en stapsgewijze digitale instructies in de LEGO Builder app. Beleef een leuk avontuur met je jonge bouwer met deze intuïtieve bouwgids. Hiermee kunnen kinderen modellen in 3D bekijken tijdens het bouwen, hun voortgang bijhouden en virtuele speelsets verkennen en opslaan. Jouw stad,...

Beleef razendsnel plezier en spanning met deze LEGO politie speelset voor kinderen vanaf 6 jaar. De LEGO City Politiewagen en snelle autoachtervolging (60415) set voor jongens en meisjes bevat een cool onderscheppingsvoertuig en een vluchtauto, plus minifiguren van een agent en een boef voor leuke rollenspellen. Deze LEGO politieauto speelgoed set bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies met afbeeldingen en stapsgewijze digitale instructies in de LEGO Builder app. Beleef een leuk avontuur met je jonge bouwer met deze intuïtieve bouwgids. Hiermee kunnen kinderen modellen in 3D bekijken tijdens het bouwen, hun voortgang bijhouden en virtuele speelsets verkennen en opslaan. Jouw stad, waar alles kan! LEGO City sets zijn een ideaal cadeau voor elk kind dat houdt van doen alsof. Met de gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en inspirerende personages kunnen kinderen leren over de wereld om hen heen door situaties uit het echte leven op een leuke en spannende manier na te spelen. De LEGO City politie speelgoed set is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar die houden van auto speelgoed en bouwen. Afmetingen: het politiewagenmodel in deze bouwset is ca. 4 cm hoog, 14 cm lang en 5 cm breed. Bevat 213 onderdelen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702017583679
Legocode 60415
Leeftijd 3 - 18 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017583679

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Politiewagen en snelle autoachtervolging - 60415 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017583679 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Politiewagen en snelle autoachtervolging - 60415' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60415

Waar is LEGO Politiewagen en snelle autoachtervolging - 60415 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Politiewagen en snelle autoachtervolging - 60415 met het legonummer 60415 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Politiewagen en snelle autoachtervolging - 60415?

Het lego nummer van LEGO Politiewagen en snelle autoachtervolging - 60415 is 60415 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Politiewagen en snelle autoachtervolging - 60415 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Politiewagen en snelle autoachtervolging - 60415 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Politiewagen en snelle autoachtervolging - 60415 momenteel in de aanbieding is.