LEGO City Zware Goederen Vrachttrein - 60098

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Daar komt de indrukwekkende vrachttrein! Het is een drukke dag op het LEGO® City goederendepot. De lasser voert reparaties uit aan de sporen en de treinbestuurder en de machinist controleren de sterke diesel-locomotief. Dan klimmen ze aan boord van de reusachtige, verschuifbare kraan om de zware helikopter voorzichtig op de...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€384.95

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€384.95

Beschrijving LEGO

Daar komt de indrukwekkende vrachttrein! Het is een drukke dag op het LEGO® City goederendepot. De lasser voert reparaties uit aan de sporen en de treinbestuurder en de machinist controleren de sterke diesel-locomotief. Dan klimmen ze aan boord van de reusachtige, verschuifbare kraan om de zware helikopter voorzichtig op de platte wagon te takelen. Gebruik de stoere graafmachine om de LEGO stenen bij elkaar te schuiven zodat de kraanbestuurder ze kan oppakken om ze in de kantelbare goederenwagon te gooien. Als alle vracht is ingeladen kan de graafmachine ook aan boord worden gezet, klaar voor het vertrek. “iedereen instappen!” Vervoer...

Daar komt de indrukwekkende vrachttrein! Het is een drukke dag op het LEGO® City goederendepot. De lasser voert reparaties uit aan de sporen en de treinbestuurder en de machinist controleren de sterke diesel-locomotief. Dan klimmen ze aan boord van de reusachtige, verschuifbare kraan om de zware helikopter voorzichtig op de platte wagon te takelen. Gebruik de stoere graafmachine om de LEGO stenen bij elkaar te schuiven zodat de kraanbestuurder ze kan oppakken om ze in de kantelbare goederenwagon te gooien. Als alle vracht is ingeladen kan de graafmachine ook aan boord worden gezet, klaar voor het vertrek. “iedereen instappen!” Vervoer wat je maar wilt met deze indrukwekkende, gemotoriseerde trein met infrarode afstandbediening met 8 kanalen en 7 snelheden. Inclusief 5 minifiguren met diverse accessoires: een treinmachinist, een monteur, een lasser, een kraanbestuurder en een graafmachine-bestuurder.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702015350914
Legocode 60098
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015350914

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Zware Goederen Vrachttrein - 60098 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015350914 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Zware Goederen Vrachttrein - 60098' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60098

Waar is LEGO City Zware Goederen Vrachttrein - 60098 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Zware Goederen Vrachttrein - 60098 met het legonummer 60098 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Zware Goederen Vrachttrein - 60098?

Het lego nummer van LEGO City Zware Goederen Vrachttrein - 60098 is 60098 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Zware Goederen Vrachttrein - 60098 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Zware Goederen Vrachttrein - 60098 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Zware Goederen Vrachttrein - 60098 momenteel in de aanbieding is.