LEGO City Vliegshow Jet Transport - 60289

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Schiet de fantasie van kinderen naar nieuwe hoogten met deze LEGO® City Vliegshowjettransport (60289) speelset met een truck met aanhanger plus een cool speelgoedvliegtuig met verstelbare staartvleugels en een getinte cockpit. Voeg daar de minifiguren van de piloot en chauffeur en een reeks coole accessoires aan toe en je bent...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€21.24

Beste deal bij: Bol.com

44 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€21.24

44% Goedkoper

€23.99

37% Goedkoper

€29.94

21% Goedkoper

€29.99

21% Goedkoper

€32.98

13% Goedkoper

€35.94

5% Goedkoper

€37.94

Beschrijving LEGO

Schiet de fantasie van kinderen naar nieuwe hoogten met deze LEGO® City Vliegshowjettransport (60289) speelset met een truck met aanhanger plus een cool speelgoedvliegtuig met verstelbare staartvleugels en een getinte cockpit. Voeg daar de minifiguren van de piloot en chauffeur en een reeks coole accessoires aan toe en je bent klaar voor supersonische avonturen. Spannende bouwset voor kinderen vanaf 5 jaar Deze LEGO City speelset bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies en Instructions PLUS! Deze interactieve bouwgids, die deel uitmaakt van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets, heeft zoom- en draaifuncties om kinderen stap voor stap door het...

Schiet de fantasie van kinderen naar nieuwe hoogten met deze LEGO® City Vliegshowjettransport (60289) speelset met een truck met aanhanger plus een cool speelgoedvliegtuig met verstelbare staartvleugels en een getinte cockpit. Voeg daar de minifiguren van de piloot en chauffeur en een reeks coole accessoires aan toe en je bent klaar voor supersonische avonturen. Spannende bouwset voor kinderen vanaf 5 jaar Deze LEGO City speelset bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies en Instructions PLUS! Deze interactieve bouwgids, die deel uitmaakt van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets, heeft zoom- en draaifuncties om kinderen stap voor stap door het bouwproces te leiden. LEGO City: cool speelgoed voor kinderen Kinderen worden omgeven door imposante voertuigen en machines, en met de LEGO City Geweldige voertuigen bouwsets kunnen ze die van dichtbij ontdekken. De realistische modellen en leuke personages bieden inspiratie voor eindeloos fantasierijk speelplezier. Eigenschappen: Verras jouw jonge held met deze indrukwekkende LEGO® City Vliegshowjettransport (60289) bouwset met coole voertuigen en leuke personages die de fantasie van kinderen de hoogte in laten schieten. Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een transporttruck met aanhanger te bouwen voor het vervoeren van het supercoole straalvliegtuig, plus minifiguren van een piloot en een vrachtwagenchauffeur en leuke accessoires. Deze indrukwekkende bouwset bevat een transporttruck met aanhanger en zitplaats voor de minifiguur van een chauffeur, plus een geweldig straalvliegtuig met verstelbare staartvleugels en een getinte cockpit met ruimte voor een minifiguur. Een prachtig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes van 5 jaar en ouder. Eenmaal gebouwd is het LEGO® City Vliegshowjettransport (met de jet op de aanhanger) ca. 8 cm hoog, 34 cm lang en 17 cm breed. Inclusief accessoires zoals een koffiekopje, een gereedschapskist, een moersleutel, een hamer, 2 signaalbordjes, een vlieghelm en een luchtmasker. Met gedrukte instructies en Instructions PLUS – een interactieve bouwhandleiding met zoom- en draaifuncties voor jonge bouwers. Instructions PLUS maakt deel uit van de gratis LEGO® Bouwinstructies app. LEGO® City Geweldige voertuigen sets helpen kinderen hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen met modellen boordevol leuke functies en grappige personages die creatief, vrij spel stimuleren. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016889741
Legocode 60289
Leeftijd 5 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016889741

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Vliegshow Jet Transport - 60289 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016889741 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Vliegshow Jet Transport - 60289' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60289

Waar is LEGO City Vliegshow Jet Transport - 60289 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Vliegshow Jet Transport - 60289 met het legonummer 60289 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Vliegshow Jet Transport - 60289?

Het lego nummer van LEGO City Vliegshow Jet Transport - 60289 is 60289 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Vliegshow Jet Transport - 60289 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Vliegshow Jet Transport - 60289 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Vliegshow Jet Transport - 60289 momenteel in de aanbieding is.