LEGO City Stuntz Stuntpark - 60293

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Deze LEGO® City Stuntpark (60293) speelset bevat een motor die wordt aangedreven door een vliegwiel voor spectaculaire stunts. Kinderen activeren de motor en vliegen ermee door een reeks geweldige obstakels en uitdagingen. Daarna kunnen ze de stuntmodules snel aanpassen voor verschillende wedstrijden en shows. Bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€29.99

Beste deal bij: Wehkamp

12 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€29.99

12% Goedkoper

€32.95

3% Goedkoper

€33.94

Beschrijving LEGO

Deze LEGO® City Stuntpark (60293) speelset bevat een motor die wordt aangedreven door een vliegwiel voor spectaculaire stunts. Kinderen activeren de motor en vliegen ermee door een reeks geweldige obstakels en uitdagingen. Daarna kunnen ze de stuntmodules snel aanpassen voor verschillende wedstrijden en shows. Bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar Deze speelgoedset bevat eenvoudige, gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS. Deze interactieve bouwgids maakt deel uit van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met de digitale zoom- en draaifuncties wordt het bouwen van deze set pas echt kinderspel. De inspirerende wereld van LEGO City Met LEGO City Stuntz...

Deze LEGO® City Stuntpark (60293) speelset bevat een motor die wordt aangedreven door een vliegwiel voor spectaculaire stunts. Kinderen activeren de motor en vliegen ermee door een reeks geweldige obstakels en uitdagingen. Daarna kunnen ze de stuntmodules snel aanpassen voor verschillende wedstrijden en shows. Bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar Deze speelgoedset bevat eenvoudige, gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS. Deze interactieve bouwgids maakt deel uit van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met de digitale zoom- en draaifuncties wordt het bouwen van deze set pas echt kinderspel. De inspirerende wereld van LEGO City Met LEGO City Stuntz sets bevinden kinderen zich midden in de actie met vliegwielmotoren, coole voertuigen, realistische bouwwerken en leuke personages voor allerlei fantasierijke rollenspellen, gebaseerd op situaties uit het echte leven. Combineer speelsets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog meer spanning en plezier! Producteigenschappen: Haal een hele hoop actie in huis met deze LEGO® City Stuntpark (60293) speelset met een vliegwielmotor en een reeks obstakels en uitdagingen voor geweldige stuntshows. Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een modulair stuntpark te bouwen met 2 schansen, obstakels, vlammen, een spinnenkooi en een vliegwielmotor, plus een minifiguur van Tread Octane uit de LEGO® City tv-serie. Kinderen kunnen het vliegwiel van de stuntmotor activeren om allerlei geweldige stunts uit te voeren. Ze kunnen deze speelset ook combineren met andere sets uit de LEGO® City Stuntz reeks voor nog grotere stuntshows! Een inspirerend cadeau voor een verjaardag of zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 5 jaar. Er zijn alleen basisbouwvaardigheden voor nodig, dus het spelen kan snel beginnen! Eenmaal gebouwd is het Stuntpark ca. 10 cm hoog, 30 cm breed en 13,5 cm diep. Je hebt geen batterijen nodig – vliegwieltechnologie en de fantasie van kinderen zelf vormen de drijvende kracht achter deze set. Inclusief gedrukte instructies en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwhandleiding helpt kinderen echte meesterbouwers te worden. Met LEGO® City Stuntz sets bevinden kinderen zich midden in de actie met vliegwielmotoren, realistische bouwwerken en leuke personages voor allerlei fantasierijke rollenspellen die zijn gebaseerd op situaties uit het echte leven. Alle LEGO® City onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. LEGO® City stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016911961
Legocode 60293
Leeftijd 5 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016911961

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Stuntz Stuntpark - 60293 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016911961 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Stuntz Stuntpark - 60293' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60293

Waar is LEGO City Stuntz Stuntpark - 60293 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Stuntz Stuntpark - 60293 met het legonummer 60293 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Stuntz Stuntpark - 60293?

Het lego nummer van LEGO City Stuntz Stuntpark - 60293 is 60293 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Stuntz Stuntpark - 60293 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Stuntz Stuntpark - 60293 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Stuntz Stuntpark - 60293 momenteel in de aanbieding is.