LEGO City Ruimtevaart Ruimtestation op de Maan - 60227

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

De LEGO® City Ruimtevaartorganisatie heeft jou nodig! Ga mee op ontdekking met de astronauten en hun team met de modulaire Ruimtestation op de maan speelgoedset en bereid je voor op verkenningen en onderzoek naar geodes. Kom na het werk even bij voor de tv met een stuk pizza en doe...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€99.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€99.95

Beschrijving LEGO

De LEGO® City Ruimtevaartorganisatie heeft jou nodig! Ga mee op ontdekking met de astronauten en hun team met de modulaire Ruimtestation op de maan speelgoedset en bereid je voor op verkenningen en onderzoek naar geodes. Kom na het werk even bij voor de tv met een stuk pizza en doe daarna oefeningen op de loopband of ga lekker slapen in een anti-zwaartekrachtbed. Trek vervolgens je astronautenpak aan en ga in de spaceshuttle de ruimte in om de geodes terug te brengen naar de aarde. Pssst... Wist je dat deze speelset is gebaseerd op echte NASA-missies? Cool toch?! Eigenschappen: Inclusief 4...

De LEGO® City Ruimtevaartorganisatie heeft jou nodig! Ga mee op ontdekking met de astronauten en hun team met de modulaire Ruimtestation op de maan speelgoedset en bereid je voor op verkenningen en onderzoek naar geodes. Kom na het werk even bij voor de tv met een stuk pizza en doe daarna oefeningen op de loopband of ga lekker slapen in een anti-zwaartekrachtbed. Trek vervolgens je astronautenpak aan en ga in de spaceshuttle de ruimte in om de geodes terug te brengen naar de aarde. Pssst... Wist je dat deze speelset is gebaseerd op echte NASA-missies? Cool toch?! Eigenschappen: Inclusief 4 LEGO® City minifiguren: 2 astronauten en 2 teamleden, plus een figuur van een robot. Deze ruimtestationspeelgoedset bevat 3 afneembare modules met daken die kunnen worden verwijderd: een woonmodule met een loopband, anti-zwaartekrachtbed en tv-scherm, een laboratoriummodule met verlichtingssteen en onderzoeksinstrumenten, een keukenmodule met planten en een pizzaoven, plus een compartiment met de centrale luchtsluis. De modules kunnen op verschillende manieren rondom en op het compartiment met de centrale luchtsluis worden aangesloten. Deze op de NASA geïnspireerde astronautenspeelgoedset is ook inclusief een afneembare satelliet met uitklapbare zonnepanelen en een afneembare spaceshuttle met een laadruimte en een cockpit die open kan. Accessoire-elementen: gereedschap, een pizza, 2 geodes met blauwe kristallen die nieuw zijn vanaf juni 2019, een helm met een blauw vizier, een pak voor ruimtewandelingen met een goudkleurig vizier, plus een elementensplitser. Gebruik de LEGO® Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren. Download de LEGO® Life app via de iOS of Android app store. Vraag je ouder(s) om toestemming voordat je online gaat. Dit fantastische ruimtestation-constructiespeelgoed is een geweldig cadeau voor kinderen. De shuttle is ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 12 cm breed. De satelliet is ca. 3 cm hoog, 5 cm lang en 17 cm breed. De keukenmodule is ca. 7 cm hoog, 13 cm lang en 8 cm breed. De laboratoriummodule is ca. 7 cm hoog, 7 cm lang en 6 cm breed. De woonmodule is ca. 7 cm hoog, 7 cm lang en 6 cm breed. Het compartiment met de centrale luchtsluis is ca. 7 cm hoog, 11 cm lang en 17 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016370478
Legocode 60227
Leeftijd 3 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016370478

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Ruimtevaart Ruimtestation op de Maan - 60227 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016370478 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Ruimtevaart Ruimtestation op de Maan - 60227' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60227

Waar is LEGO City Ruimtevaart Ruimtestation op de Maan - 60227 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Ruimtevaart Ruimtestation op de Maan - 60227 met het legonummer 60227 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Ruimtevaart Ruimtestation op de Maan - 60227?

Het lego nummer van LEGO City Ruimtevaart Ruimtestation op de Maan - 60227 is 60227 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Ruimtevaart Ruimtestation op de Maan - 60227 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Ruimtevaart Ruimtestation op de Maan - 60227 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Ruimtevaart Ruimtestation op de Maan - 60227 momenteel in de aanbieding is.