LEGO City Ruimtevaart Personenset Ruimteonderzoek - 60230

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

De LEGO® City Ruimtevaartorganisatie heeft jou nodig! Kom bij het team dat ervoor zorgt dat deze spannende LEGO missie naar de planeet Mars een succes wordt. Laat je rondzwiepen op het G-kracht trainingsapparaat voor astronauten. Help de wetenschappers bij hun onderzoek, test de raketmotor of maak een proefvlucht met de...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€54.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€54.95

Beschrijving LEGO

De LEGO® City Ruimtevaartorganisatie heeft jou nodig! Kom bij het team dat ervoor zorgt dat deze spannende LEGO missie naar de planeet Mars een succes wordt. Laat je rondzwiepen op het G-kracht trainingsapparaat voor astronauten. Help de wetenschappers bij hun onderzoek, test de raketmotor of maak een proefvlucht met de drone voordat die op de raket wordt geladen, terwijl de astronauten grapjes maken met de verslaggever tijdens een interview. Pssst... Wist je dat deze speelset is gebaseerd op echte NASA-missies? Cool toch?! Eigenschappen: Inclusief 14 LEGO® City minifiguren: 7 astronauten, een verslaggever, een cameraman, een personal trainer, een dronetechnicus, een...

De LEGO® City Ruimtevaartorganisatie heeft jou nodig! Kom bij het team dat ervoor zorgt dat deze spannende LEGO missie naar de planeet Mars een succes wordt. Laat je rondzwiepen op het G-kracht trainingsapparaat voor astronauten. Help de wetenschappers bij hun onderzoek, test de raketmotor of maak een proefvlucht met de drone voordat die op de raket wordt geladen, terwijl de astronauten grapjes maken met de verslaggever tijdens een interview. Pssst... Wist je dat deze speelset is gebaseerd op echte NASA-missies? Cool toch?! Eigenschappen: Inclusief 14 LEGO® City minifiguren: 7 astronauten, een verslaggever, een cameraman, een personal trainer, een dronetechnicus, een rakettechnicus, een werktuigbouwkundige en een botanicus, plus een figuur van een robot. De set bevat verder een draaiend G-kracht trainingsapparaat, 2 bedden, een loopband, een drone met een draaiende rotor, een groeicapsule met een plant, een standaard voor een robot, een rotsachtig landschap, een standaard voor een computer met scherm en een testraket met standaard. Accessoire-elementen: een vergrootglas, een lasapparaat, een witte vlag, een megafoon, een camera, een microfoon, het hoofd van een alien op een stok, 2 astronauthelmen met blauw vizier, een astronautenhelm met goudkleurig vizier, een pak voor ruimtewandelingen met goudkleurig vizier en lamp, een vuilnisbak, een mok, een afstandsbediening voor een drone, pizzadozen, een pizza, 2 geodes die nieuw zijn vanaf juni 2019 en een gereedschapskist. Draai aan de bovenkant van het G-kracht trainingsapparaat om de astronauten te helpen zich voor te bereiden op hun reis naar de ruimte. Dit leuke constructiespeelgoed is een geweldig cadeautje voor kinderen. Het rotsachtige landschap is ca. 4 cm breed en 3 cm diep. De standaard voor de robot is ca. 3 cm breed en 3 cm diep. De drone is ca. 3 cm lang en 3 cm breed. De standaard voor de computer is ca. 3 cm hoog en 4 cm breed. De capsule voor de plant is ca. 3 cm hoog, 5 cm breed en 3 cm diep. Het G-kracht trainingsapparaat met bedden is ca. 4 cm hoog, 4 cm breed en 18 cm diep. De loopband is ca. 4 cm diep. De standaard voor de raket is ca. 4 cm hoog, 3 cm breed en 7 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016370508
Legocode 60230
Leeftijd 3 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016370508

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Ruimtevaart Personenset Ruimteonderzoek - 60230 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016370508 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Ruimtevaart Personenset Ruimteonderzoek - 60230' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60230

Waar is LEGO City Ruimtevaart Personenset Ruimteonderzoek - 60230 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Ruimtevaart Personenset Ruimteonderzoek - 60230 met het legonummer 60230 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Ruimtevaart Personenset Ruimteonderzoek - 60230?

Het lego nummer van LEGO City Ruimtevaart Personenset Ruimteonderzoek - 60230 is 60230 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Ruimtevaart Personenset Ruimteonderzoek - 60230 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Ruimtevaart Personenset Ruimteonderzoek - 60230 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Ruimtevaart Personenset Ruimteonderzoek - 60230 momenteel in de aanbieding is.