LEGO City Luchthaven Brandweerwagen - 60061

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Blus de brand in de straalmotor met de Luchthaven LEGO 60061 CITY Brandweerwagen! Groot alarm: de motor van een groot passagiersvliegtuig staat in de brand en moet zo snel mogelijk geblust worden. Snel er op af in de luchthaven brandweerwagen. Rol de brandslang uit en richt deze op de vlammen....

Lees meer..
4/5
Lees alle reviews

€174.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€174.99

Beschrijving LEGO

Blus de brand in de straalmotor met de Luchthaven LEGO 60061 CITY Brandweerwagen! Groot alarm: de motor van een groot passagiersvliegtuig staat in de brand en moet zo snel mogelijk geblust worden. Snel er op af in de luchthaven brandweerwagen. Rol de brandslang uit en richt deze op de vlammen. Draai de kranen open en blussen maar. Om nog sneller de brand te blussen, kunnen de brandweermannen ook de brandslang aan de zijkant van de wagen gebruiken. Verzamel alle modellen uit de Geweldige Voertuigen serie van Lego City! Inclusief 2 brandweerman minifiguren met bijbehorende accessoires. Inclusief vliegveld brandweerwagen en brandende...

Blus de brand in de straalmotor met de Luchthaven LEGO 60061 CITY Brandweerwagen! Groot alarm: de motor van een groot passagiersvliegtuig staat in de brand en moet zo snel mogelijk geblust worden. Snel er op af in de luchthaven brandweerwagen. Rol de brandslang uit en richt deze op de vlammen. Draai de kranen open en blussen maar. Om nog sneller de brand te blussen, kunnen de brandweermannen ook de brandslang aan de zijkant van de wagen gebruiken. Verzamel alle modellen uit de Geweldige Voertuigen serie van Lego City! Inclusief 2 brandweerman minifiguren met bijbehorende accessoires. Inclusief vliegveld brandweerwagen en brandende straalmotor. Accessoires: 2 realistische waterelementen, ademhalingsapparatuur, slijptol en bijl. Brandende straalmotor met vlamelementen. Vliegveld brandweerwagen met draaibaar waterkanon op het dak, uitrolbare brandslang en achterluiken die kunnen worden geopend. Exclusief: vliegtuig. Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702015119238
Legocode 60061
Leeftijd 5 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015119238

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Luchthaven Brandweerwagen - 60061 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015119238 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Luchthaven Brandweerwagen - 60061' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60061

Waar is LEGO City Luchthaven Brandweerwagen - 60061 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Luchthaven Brandweerwagen - 60061 met het legonummer 60061 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Luchthaven Brandweerwagen - 60061?

Het lego nummer van LEGO City Luchthaven Brandweerwagen - 60061 is 60061 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Luchthaven Brandweerwagen - 60061 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Luchthaven Brandweerwagen - 60061 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Luchthaven Brandweerwagen - 60061 momenteel in de aanbieding is.