LEGO City Jungle Vrachthelikopter - 60158

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Ga op avontuur in de LEGO City jungle met de Jungle vrachthelikopter met minifiguur-cockpit die open kan, rotors die kunnen draaien, echt werkende takel, quad met plaats voor een minifiguur, een schatkist en een tempel met beweegbaar blad waarachter een goudkleurige beker verborgen zit. Inclusief twee minifiguren: een piloot en...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€59.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€59.95

Beschrijving LEGO

Ga op avontuur in de LEGO City jungle met de Jungle vrachthelikopter met minifiguur-cockpit die open kan, rotors die kunnen draaien, echt werkende takel, quad met plaats voor een minifiguur, een schatkist en een tempel met beweegbaar blad waarachter een goudkleurige beker verborgen zit. Inclusief twee minifiguren: een piloot en een onderzoeker, plus een spin-figuurtje. Eigenschappen: • De set bestaat uit een helikopter met minifiguur-cockpit die open kan, rotors die kunnen draaien en echt werkende takel, plus een quad met plaats voor een minifiguur. • Bij de set hoort ook een tempel met beweegbaar blad met daarachter een goudkleurig beker-element....

Ga op avontuur in de LEGO City jungle met de Jungle vrachthelikopter met minifiguur-cockpit die open kan, rotors die kunnen draaien, echt werkende takel, quad met plaats voor een minifiguur, een schatkist en een tempel met beweegbaar blad waarachter een goudkleurige beker verborgen zit. Inclusief twee minifiguren: een piloot en een onderzoeker, plus een spin-figuurtje. Eigenschappen: • De set bestaat uit een helikopter met minifiguur-cockpit die open kan, rotors die kunnen draaien en echt werkende takel, plus een quad met plaats voor een minifiguur. • Bij de set hoort ook een tempel met beweegbaar blad met daarachter een goudkleurig beker-element. • Bevestig de quad aan de haak onder de helikopter en vlieg ermee over de jungle. • Draai aan de knop om de quad naar de grond te laten zakken. • Duw het blad opzij om de goudkleurige beker te onthullen. • Leg de beker in de schatkist en vlieg terug naar het kamp met de helikopter. • Accessoire-elementen: een schatkist en een machete.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702015866057
Legocode 60158
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015866057

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Jungle Vrachthelikopter - 60158 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015866057 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Jungle Vrachthelikopter - 60158' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60158

Waar is LEGO City Jungle Vrachthelikopter - 60158 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Jungle Vrachthelikopter - 60158 met het legonummer 60158 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Jungle Vrachthelikopter - 60158?

Het lego nummer van LEGO City Jungle Vrachthelikopter - 60158 is 60158 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Jungle Vrachthelikopter - 60158 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Jungle Vrachthelikopter - 60158 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Jungle Vrachthelikopter - 60158 momenteel in de aanbieding is.