LEGO City Hamburgertruck - 60404

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Deze LEGO City Hamburgertruck (60404) voor kinderen vanaf 5 jaar is een traktatie voor de jonge fantasie. Het mobiele fastfoodrestaurant ziet eruit als een gigantische burger en kan van de speelgoed vrachtwagen worden losgemaakt. Inclusief een keukengedeelte, sausflessen en een serviceluik dat open kan om een uithangbord te laten verschijnen....

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€17.98

Beste deal bij: Bol

31 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€17.98

31% Goedkoper

€25.93

Beschrijving LEGO

Deze LEGO City Hamburgertruck (60404) voor kinderen vanaf 5 jaar is een traktatie voor de jonge fantasie. Het mobiele fastfoodrestaurant ziet eruit als een gigantische burger en kan van de speelgoed vrachtwagen worden losgemaakt. Inclusief een keukengedeelte, sausflessen en een serviceluik dat open kan om een uithangbord te laten verschijnen. Deze keukenset bevat ook minifiguren van een verkoper en een klant met een gehoorapparaat, plus accessoires, zoals speelgoed eten. In de doos van dit LEGO truck speelgoed vind je bouwinstructies. Of gebruik de LEGO Builder app waar kinderen sets kunnen ontdekken en opslaan, hun bouwvoortgang kunnen bijhouden en kunnen zoomen...

Deze LEGO City Hamburgertruck (60404) voor kinderen vanaf 5 jaar is een traktatie voor de jonge fantasie. Het mobiele fastfoodrestaurant ziet eruit als een gigantische burger en kan van de speelgoed vrachtwagen worden losgemaakt. Inclusief een keukengedeelte, sausflessen en een serviceluik dat open kan om een uithangbord te laten verschijnen. Deze keukenset bevat ook minifiguren van een verkoper en een klant met een gehoorapparaat, plus accessoires, zoals speelgoed eten. In de doos van dit LEGO truck speelgoed vind je bouwinstructies. Of gebruik de LEGO Builder app waar kinderen sets kunnen ontdekken en opslaan, hun bouwvoortgang kunnen bijhouden en kunnen zoomen en draaien om modellen vanuit alle hoeken te bekijken terwijl ze bouwen. Met LEGO City sets beleven kinderen volop actie met realistische modellen en leuke personages die fantasierijk speelplezier stimuleren. De sets zijn leuk om cadeau te geven en kunnen worden gecombineerd (andere sets zijn apart verkrijgbaar) voor een open wereld vol speelmogelijkheden. Een leuk cadeau voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar die van LEGO voertuigen houden. Afmetingen: met het uithangbord omhoog is deze hamburgertruck ca. 10 cm hoog, 12 cm lang en 7 cm breed. Bevat 194 onderdelen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702017567471
Legocode 60404
Leeftijd 3 - 18 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017567471

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Hamburgertruck - 60404 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017567471 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Hamburgertruck - 60404' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60404

Waar is LEGO City Hamburgertruck - 60404 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Hamburgertruck - 60404 met het legonummer 60404 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Hamburgertruck - 60404?

Het lego nummer van LEGO City Hamburgertruck - 60404 is 60404 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Hamburgertruck - 60404 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Hamburgertruck - 60404 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Hamburgertruck - 60404 momenteel in de aanbieding is.