LEGO City Brandweermotor - 60410

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Verras je jonge actieheld met deze kleine LEGO City Brandweermotor (60410) speelset. Dit LEGO brandweer speelgoed is ontworpen voor jonge bouwers vanaf 4 jaar en bevat een coole brandweermotor met brede banden en een brandblusser. Ook inclusief een barbecue-brandtafereel en 2 LEGO minifiguren, waaronder een brandweervrouw, voor leuke verhalen en...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€12.98

Beste deal bij: Bol

19 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€12.98

19% Goedkoper

€15.94

Beschrijving LEGO

Verras je jonge actieheld met deze kleine LEGO City Brandweermotor (60410) speelset. Dit LEGO brandweer speelgoed is ontworpen voor jonge bouwers vanaf 4 jaar en bevat een coole brandweermotor met brede banden en een brandblusser. Ook inclusief een barbecue-brandtafereel en 2 LEGO minifiguren, waaronder een brandweervrouw, voor leuke verhalen en rollenspellen. Deze eenvoudig te bouwen speelset met speelgoed motor wordt geleverd met een LEGO startsteenelement, instructies met afbeeldingen en 3D-instructies in de LEGO Builder app. Deze digitale bouwpartner heeft intuïtieve functies waarmee kinderen kunnen inzoomen, modellen kunnen draaien en ze van alle kanten kunnen bekijken terwijl ze bouwen. LEGO City...

Verras je jonge actieheld met deze kleine LEGO City Brandweermotor (60410) speelset. Dit LEGO brandweer speelgoed is ontworpen voor jonge bouwers vanaf 4 jaar en bevat een coole brandweermotor met brede banden en een brandblusser. Ook inclusief een barbecue-brandtafereel en 2 LEGO minifiguren, waaronder een brandweervrouw, voor leuke verhalen en rollenspellen. Deze eenvoudig te bouwen speelset met speelgoed motor wordt geleverd met een LEGO startsteenelement, instructies met afbeeldingen en 3D-instructies in de LEGO Builder app. Deze digitale bouwpartner heeft intuïtieve functies waarmee kinderen kunnen inzoomen, modellen kunnen draaien en ze van alle kanten kunnen bekijken terwijl ze bouwen. LEGO City sets zorgen voor een leuke bouw- en speelervaring met realistische voertuigen, gedetailleerde accessoires en grappige personages die onbeperkte fantasierijke rollenspellen stimuleren. Deze LEGO City motor set is een leuk cadeau voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar die van LEGO voertuigen en rollenspellen houden. Afmetingen: de motor in deze bouwset is ca. 5 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed. Bevat 57 onderdelen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702017582924
Legocode 60410
Leeftijd 3 - 18 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017582924

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Brandweermotor - 60410 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017582924 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Brandweermotor - 60410' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60410

Waar is LEGO City Brandweermotor - 60410 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Brandweermotor - 60410 met het legonummer 60410 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Brandweermotor - 60410?

Het lego nummer van LEGO City Brandweermotor - 60410 is 60410 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Brandweermotor - 60410 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Brandweermotor - 60410 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Brandweermotor - 60410 momenteel in de aanbieding is.