LEGO City Brandweerkazerne en brandweerauto - 60414

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Geef de fantasie een boost met de LEGO City Brandweerkazerne en brandweerauto (60414) speelset voor kinderen vanaf 6 jaar. De speelgoed brandweerkazerne heeft een modern controlecentrum, een keukentje, slaapvertrekken boven een uitrustingsruimte en 2 garages met kanteldeuren. Er is ook een drone en een coole speelgoed brandweerauto met modulaire ladder-...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€69.98

Beste deal bij: Bol

19 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€69.98

19% Goedkoper

€85.93

Beschrijving LEGO

Geef de fantasie een boost met de LEGO City Brandweerkazerne en brandweerauto (60414) speelset voor kinderen vanaf 6 jaar. De speelgoed brandweerkazerne heeft een modern controlecentrum, een keukentje, slaapvertrekken boven een uitrustingsruimte en 2 garages met kanteldeuren. Er is ook een drone en een coole speelgoed brandweerauto met modulaire ladder- en blusaccessoires. Mobiliseer de 5 LEGO minifiguren van brandweerlieden en brandweerhond voor urenlange actie. Kinderen kunnen deze set uitbreiden met andere LEGO City sets uit het assortiment (apart verkrijgbaar) voor nog grotere avonturen! Dit LEGO brandweer speelgoed voor noodsituaties is inclusief een eenvoudig te volgen bouwhandleiding op papier en stapsgewijze...

Geef de fantasie een boost met de LEGO City Brandweerkazerne en brandweerauto (60414) speelset voor kinderen vanaf 6 jaar. De speelgoed brandweerkazerne heeft een modern controlecentrum, een keukentje, slaapvertrekken boven een uitrustingsruimte en 2 garages met kanteldeuren. Er is ook een drone en een coole speelgoed brandweerauto met modulaire ladder- en blusaccessoires. Mobiliseer de 5 LEGO minifiguren van brandweerlieden en brandweerhond voor urenlange actie. Kinderen kunnen deze set uitbreiden met andere LEGO City sets uit het assortiment (apart verkrijgbaar) voor nog grotere avonturen! Dit LEGO brandweer speelgoed voor noodsituaties is inclusief een eenvoudig te volgen bouwhandleiding op papier en stapsgewijze 3D-instructies in de LEGO Builder app. Hiermee kunnen kinderen inzoomen en de modellen draaien om ze tijdens het bouwen vanuit alle hoeken te bekijken. LEGO City sets bieden uitgebreide speelmogelijkheden op het land, in de lucht en op het water voor fantasierijk speelplezier zonder grenzen. De speelgoed brandweerwagen set is een leuk cadeau voor jongens en meisjes die van rollenspellen en speelgoed voertuigen houden Afmetingen: de brandweerkazerne in deze bouwset is ca. 22 cm hoog, 32 cm breed en 14 cm diep. Bevat 843 onderdelen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702017582962
Legocode 60414
Leeftijd 6 - 18 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017582962

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Brandweerkazerne en brandweerauto - 60414 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017582962 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Brandweerkazerne en brandweerauto - 60414' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60414

Waar is LEGO City Brandweerkazerne en brandweerauto - 60414 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Brandweerkazerne en brandweerauto - 60414 met het legonummer 60414 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Brandweerkazerne en brandweerauto - 60414?

Het lego nummer van LEGO City Brandweerkazerne en brandweerauto - 60414 is 60414 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Brandweerkazerne en brandweerauto - 60414 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Brandweerkazerne en brandweerauto - 60414 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Brandweerkazerne en brandweerauto - 60414 momenteel in de aanbieding is.