LEGO City Brandweerkazerne - 60215

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Doe het lekker rustig aan met je vrienden van de brandweer in de kazerne! Neem een kopje koffie terwijl je met de brandweerhond en wat popcorn voor de televisie zit. Maar wacht eens... wat is dat voor alarm?! Er is ergens in de stad brand uitgebroken! Zet het zwaailicht en...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€129.94

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€129.94

Beschrijving LEGO

Doe het lekker rustig aan met je vrienden van de brandweer in de kazerne! Neem een kopje koffie terwijl je met de brandweerhond en wat popcorn voor de televisie zit. Maar wacht eens... wat is dat voor alarm?! Er is ergens in de stad brand uitgebroken! Zet het zwaailicht en de sirene van de terreinwagen aan om de weg vrij te maken, terwijl je partner de drone lanceert om de brand van bovenaf te bekijken. Ben je nog op tijd? Het is weer een spannende dag voor de LEGO® City Brandweer! Eigenschappen: Inclusief 4 LEGO® City minifiguren: een brandweercommandant en...

Doe het lekker rustig aan met je vrienden van de brandweer in de kazerne! Neem een kopje koffie terwijl je met de brandweerhond en wat popcorn voor de televisie zit. Maar wacht eens... wat is dat voor alarm?! Er is ergens in de stad brand uitgebroken! Zet het zwaailicht en de sirene van de terreinwagen aan om de weg vrij te maken, terwijl je partner de drone lanceert om de brand van bovenaf te bekijken. Ben je nog op tijd? Het is weer een spannende dag voor de LEGO® City Brandweer! Eigenschappen: Inclusief 4 LEGO® City minifiguren: een brandweercommandant en 3 brandweerlieden, plus een figuur van een brandweerhond. De set omvat een brandweerkazerne met 3 verdiepingen, een kantoor, een ontspanningsruimte en een wachttoren, een steiger en een aparte garage met een grote deur aan de voorkant die open kan en een landingsplaats voor de inbegrepen bouwbare drone. Ook inclusief een klein bouwwerk met een vuilnisbak, een stapel kranten en bouwbare vlamelementen. Deze coole set bevat daarnaast een brandweerterreinwagen met een werkende licht- en geluidssteen die nieuw is vanaf januari 2019, een werkende brandslang met hendel en opbergvakken, plus een waterscooter met ruimte voor een noppen schietende brandblusser en een onderzoeksdrone met draaiende rotors en camera. Accessoire-elementen: een noppen schietende brandblusser, 6 waterelementen, een emmer, een telefoon, een televisie, popcorn en een afstandsbedieningselement voor de drone. Draai de rotors om de drone te op te laten stijgen en roteer de camera om te controleren of er ergens brand is. Druk op de licht- en geluidssteen op de terreinwagen om de weg vrij te maken als je op volle snelheid naar de brand rijdt. Laad waterelementen in de brandslang en de brandblusser en druk op de hendel om ze richting het vuur te schieten en de vlammen te 'doven'. De garage van de brandweerkazerne is compatibel met brandweervoertuigen van andere sets van de LEGO® City Brandweer. Dit creatieve bouwspeelgoed bestaat uit meer dan 500 elementen. De brandweerkazerne is ca. 28 cm hoog, 21 cm breed en 27 cm diep. De brandweerterreinwagen is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed. De waterscooter is ca. 6 cm lang en 3 cm breed. De onderzoeksdrone is ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 7 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016369373
Legocode 60215
Leeftijd 4 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016369373

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Brandweerkazerne - 60215 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016369373 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Brandweerkazerne - 60215' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60215

Waar is LEGO City Brandweerkazerne - 60215 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Brandweerkazerne - 60215 met het legonummer 60215 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Brandweerkazerne - 60215?

Het lego nummer van LEGO City Brandweerkazerne - 60215 is 60215 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Brandweerkazerne - 60215 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Brandweerkazerne - 60215 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Brandweerkazerne - 60215 momenteel in de aanbieding is.