LEGO City Brand aan de Kade - 60213

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Kom bij de LEGO® City Brandweer en help de kade te beschermen! De havenarbeider was aan het werk en zag niet dat er rook uit het olievat kwam. Nu staat het in brand! Roep met je walkietalkie de blusboot met het waterkanon op en breng het andere vat in veiligheid...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€47.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€47.95

Beschrijving LEGO

Kom bij de LEGO® City Brandweer en help de kade te beschermen! De havenarbeider was aan het werk en zag niet dat er rook uit het olievat kwam. Nu staat het in brand! Roep met je walkietalkie de blusboot met het waterkanon op en breng het andere vat in veiligheid voordat de boot aankomt. Zorg dat je niet in de weg staat, anders beland je nog in het water! Het is weer een spannende dag in LEGO City! Eigenschappen: Inclusief 2 LEGO® City minifiguren: een brandweerman en een havenarbeider. De set bestaat uit een blusboot met een waterkanon met multi-schietfunctie...

Kom bij de LEGO® City Brandweer en help de kade te beschermen! De havenarbeider was aan het werk en zag niet dat er rook uit het olievat kwam. Nu staat het in brand! Roep met je walkietalkie de blusboot met het waterkanon op en breng het andere vat in veiligheid voordat de boot aankomt. Zorg dat je niet in de weg staat, anders beland je nog in het water! Het is weer een spannende dag in LEGO City! Eigenschappen: Inclusief 2 LEGO® City minifiguren: een brandweerman en een havenarbeider. De set bestaat uit een blusboot met een waterkanon met multi-schietfunctie dat nieuw is vanaf januari 2019 en een buitenboordmotor die omhoog kan worden gebracht. Ook inclusief een kade-omgeving met trappetje. De boot kan echt drijven! Accessoire-elementen: een walkietalkie, een steekwagen, 3 waterelementen, een waarschuwingsbord, een bouwbaar vuurelement en 2 bouwbare vaten. Laat de buitenboordmotor van de blusboot in het water zakken en haast je naar de brand op de kade. Laad 3 waterelementen in het kanon en druk op de ontsteker om ze af te schieten en te doen alsof je de brand blust. De blusboot is ca. 5 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed. De kade-omgeving is ca. 3 cm hoog, 9 cm breed en 4 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016369250
Legocode 60213
Leeftijd 3 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016369250

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Brand aan de Kade - 60213 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016369250 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Brand aan de Kade - 60213' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60213

Waar is LEGO City Brand aan de Kade - 60213 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Brand aan de Kade - 60213 met het legonummer 60213 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Brand aan de Kade - 60213?

Het lego nummer van LEGO City Brand aan de Kade - 60213 is 60213 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Brand aan de Kade - 60213 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Brand aan de Kade - 60213 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Brand aan de Kade - 60213 momenteel in de aanbieding is.