LEGO City Bouwlader - 60219

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Zet je helm op en ga aan de slag! Gebruik de bouwlader om het hek uit de grond te trekken. Pak daarna de drilboor om het beton te breken en ruim de rommel op met de puinbak voor op de lader. Het is weer een drukke dag voor de LEGO®...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€29.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€29.95

Beschrijving LEGO

Zet je helm op en ga aan de slag! Gebruik de bouwlader om het hek uit de grond te trekken. Pak daarna de drilboor om het beton te breken en ruim de rommel op met de puinbak voor op de lader. Het is weer een drukke dag voor de LEGO® City bouwvakkers! Eigenschappen: Inclusief een LEGO® City minifiguur van een wegwerker. De set bestaat uit een bouwlader met een hefarm voorop die omhoog kan, een puinbak die kan kiepen en een kooiconstructie. Accessoire-elementen: een drilboor en een klein bouwwerk met een hek en een betonblok. Beweeg de hefarm voor op...

Zet je helm op en ga aan de slag! Gebruik de bouwlader om het hek uit de grond te trekken. Pak daarna de drilboor om het beton te breken en ruim de rommel op met de puinbak voor op de lader. Het is weer een drukke dag voor de LEGO® City bouwvakkers! Eigenschappen: Inclusief een LEGO® City minifiguur van een wegwerker. De set bestaat uit een bouwlader met een hefarm voorop die omhoog kan, een puinbak die kan kiepen en een kooiconstructie. Accessoire-elementen: een drilboor en een klein bouwwerk met een hek en een betonblok. Beweeg de hefarm voor op de lader omhoog om het hek te verwijderen en breek het beton met de drilboor. Kantel de puinbak van de speelgoedgraafmachine en schep de brokstukken van het beton op van de straat. Doe de kooiconstructie omhoog en klim uit de lader na een dag hard werken. De bouwlader is ca. 7 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed. Het hek en het betonblok zijn ca. 4 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016369519
Legocode 60219
Leeftijd 3 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016369519

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Bouwlader - 60219 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016369519 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Bouwlader - 60219' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60219

Waar is LEGO City Bouwlader - 60219 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Bouwlader - 60219 met het legonummer 60219 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Bouwlader - 60219?

Het lego nummer van LEGO City Bouwlader - 60219 is 60219 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Bouwlader - 60219 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Bouwlader - 60219 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Bouwlader - 60219 momenteel in de aanbieding is.