LEGO Legends of Chima - Bladvic's Vechtmachine (70225)

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Chima

Als de ijsberen stam binnendringt in ‘het hart van Cavora’, ontbranden de bruine beren in een blinde woede. Er ontstaat een gevecht tussen vuur en ijs! Ijsbeer Iceclaw ontsnapt op zijn supersnelle ijsslee met de gestolen CHI, die magische kracht geeft. Bladvic bedenkt zich geen moment en achtervolgt hem in...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€129.94

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€129.94

Beschrijving LEGO

Als de ijsberen stam binnendringt in ‘het hart van Cavora’, ontbranden de bruine beren in een blinde woede. Er ontstaat een gevecht tussen vuur en ijs! Ijsbeer Iceclaw ontsnapt op zijn supersnelle ijsslee met de gestolen CHI, die magische kracht geeft. Bladvic bedenkt zich geen moment en achtervolgt hem in zijn machtige vechtmachine ‘Rumble Bear’ (LEGO 70225). Open het vuur met de krachtige bolschieters, maar ontwijk de kogels uit Iceclaw’s vrieskanon. De Rumble Bear dient horizontaal als een supersnel voertuig en verticaal als bulderende vechtmachine met de vernietigende kracht van vuur. De LEGO 70225 vechtmachine heeft een beweegbare kop, brede...

Als de ijsberen stam binnendringt in ‘het hart van Cavora’, ontbranden de bruine beren in een blinde woede. Er ontstaat een gevecht tussen vuur en ijs! Ijsbeer Iceclaw ontsnapt op zijn supersnelle ijsslee met de gestolen CHI, die magische kracht geeft. Bladvic bedenkt zich geen moment en achtervolgt hem in zijn machtige vechtmachine ‘Rumble Bear’ (LEGO 70225). Open het vuur met de krachtige bolschieters, maar ontwijk de kogels uit Iceclaw’s vrieskanon. De Rumble Bear dient horizontaal als een supersnel voertuig en verticaal als bulderende vechtmachine met de vernietigende kracht van vuur. De LEGO 70225 vechtmachine heeft een beweegbare kop, brede profielbanden en draaiende klauwen. Wie gaat er straks met de CHI vandoor? Inclusief 3 minifiguren met diverse wapens: Bladvic, Iceklaw en Vornon. Tip: bekijk hier het gevecht tussen Iceclaw en Bladvic!

Kenmerken
Serie LEGO Chima
Merk LEGO
EAN 5702015347778
Legocode 70225
Leeftijd 6 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015347778

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Legends of Chima - Bladvic's Vechtmachine (70225) het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015347778 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Legends of Chima - Bladvic's Vechtmachine (70225)' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Chima Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70225

Waar is LEGO Legends of Chima - Bladvic's Vechtmachine (70225) het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Legends of Chima - Bladvic's Vechtmachine (70225) met het legonummer 70225 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Legends of Chima - Bladvic's Vechtmachine (70225)?

Het lego nummer van LEGO Legends of Chima - Bladvic's Vechtmachine (70225) is 70225 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Legends of Chima - Bladvic's Vechtmachine (70225) en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Legends of Chima - Bladvic's Vechtmachine (70225) ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Legends of Chima - Bladvic's Vechtmachine (70225) momenteel in de aanbieding is.